A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Інформаційні матеріали, які будуть корисними для батьків

20 ЧУДОВИХ ІДЕЙ ДЛЯ РОЗВИТКУ ДРІБНОЇ МОТОРИКИ МАЛЮКІВ, АБО РОЗВИВАЄМО ПАЛЬЧИКИ – РОЗВИВАЄМО МОВЛЕННЯ

Дрібна моторика руки – це, простою мовою, набір дрібних і точних рухів пальців і кисті руки. Не можна недооцінювати значення дрібної моторики для розвитку дитини. Як відомо, розвиток точних рухів руки сприяє розвитку мови дитини. Чим краще розвинена ручка дитини, тим швидше вона починає говорити, тим краще вона розмовляє.

13:06:55 26.07.2022

Ранній розвиток

Всі без винятку батьки хочуть, щоб їх дитина була найрозумнішою, розвиненою і освіченою. Коли малюк трохи підростає, тато з мамою починають замислюватися над тим, коли ж починати займатися її розвитком.

13:17:48 31.05.2022

ВІДВІДУВАННЯ ІРЦ. Поради для батьків

На сьогодні, як ніколи, актуальне  максимальне залучення батьків до процесів всебічного розвитку та освіти дитини, налагодження партнерських взаємин із закладами освіти та педагогами, супровід дитини та її сім'ї, починаючи з раннього віку.

16:21:35 19.05.2022

Убезпечити себе, близьких та підтримувати країну — сьогодні головне завдання українців у тилу

Команда українського стартапу Headway розробила серію інфографік з безпеки під час війни. Вони створені на основі інструкцій МОЗ, ДСНС, Центру стратегічних комунікацій, інших офіційних джерел та оформлені в PDF, якими зручно користуватися офлайн з мобільного.

09:01:18 12.05.2022

Залежність від ґаджетів у дітей

Із ґаджетами XXI століття ми можемо бути продуктивнішими, ефективнішими та постійно розвиватися. Дітям смарт-пристрої допомогають пізнавати світ та удосконалювати свої навички. Однак і негативним впливом ґаджетів на дітей не можна нехтувати.

09:52:52 02.05.2022

Як виявити свої сильні сторони?

Сильні сторони є в кожної людини, саме вони є нашою перевагою. Розуміння власних сильних сторін – перший крок до самоусвідомлення, відчуття гармонії із собою та одна з щасливих стратегій.

11:03:23 29.04.2022

Збагачення словника дітей дошкільного віку

Словниковий запас - це набір слів, яким володіє людина у знайомій їй мові. Словниковий запас, як правило, росте та розвивається з віком, і слугує як практичний і фундаментальний інструмент для спілкування та здобування знань. Словниковий запас визначено як «усі слова, що особа знає та використовує».

10:33:20 19.04.2022

15 ігор для розвитку пам’яті

Ігри на розвиток пам’яті, які не вимагають практично ніякої підготовки, але дуже цікаві дітям. Так непомітно, в процесі гри, ви з легкістю будете тренувати пам’ять малюкові, що в майбутньому йому знадобиться.

12:45:31 17.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь