Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

Про трансляцію гучної музики, обмеження руху деяких транспортних засобів та інші заборони на території Білопільської територіальної громади

Згідно рішення виконавчого комітету Білопільської міської ради відсьогодні, 07 серпня 2023 року, на території Білопільської міської ради вступають у дію ряд заборон та обмежень.

10:53:35 07.08.2023

ЩО НЕОБХІДНО ЗНАТИ ПРО СКАЗ

Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Що необхідно знати про сказ і як захиститися населенню від нього?

11:08:29 18.07.2023

ЩО ПОВИННА МІСТИТИ «ЕКСТРЕНА ВАЛІЗА»?

«Екстрена валіза» – це рюкзак, або сумка, призначена для максимально швидкої евакуації із зони надзвичайної події, будь то землетрус, повінь, пожежа, загострена криміногенна обстановка, епіцентр військових дій і т.д. 

12:37:21 12.07.2023

Пам’ятка: йодна профілактика у разі радіаційної аварії

У разі аварії на ядерних установках атомної станції може відбутися викид радіоізотопів йоду, цезію, стронцію та інших радіонуклідів. В результаті викиду може утворитися радіаційна хмара, яка по своїй протяжності може забруднювати ґрунт, поверхні, їжу та воду.

13:37:49 10.07.2023

УВАГА БОТУЛІЗМ!

Внаслідок підриву Каховської ГЕС розпочався масовий мор риби на обмілілих водоймах. Мертву рибу або ту, що вмирає, не можна збирати для подальшого зберігання, готувати чи споживати.

11:15:57 03.07.2023

Профілактика дизентерії

Влітку значно збільшується вірогідність виникнення серед дорослих і дітей гострих кишкових інфекцій. Одна з них – ДИЗЕНТЕРІЯ або шигельоз. Це бактеріальна інфекція, яка характеризується ураженням товстого кишечника з типовими проявами коліту та появою крові у випорожненнях.

08:22:30 30.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь