A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

ЩО ПОВИННА МІСТИТИ «ЕКСТРЕНА ВАЛІЗА»?

«Екстрена валіза» – це рюкзак, або сумка, призначена для максимально швидкої евакуації із зони надзвичайної події, будь то землетрус, повінь, пожежа, загострена криміногенна обстановка, епіцентр військових дій і т.д. 

12:37:21 12.07.2023

Пам’ятка: йодна профілактика у разі радіаційної аварії

У разі аварії на ядерних установках атомної станції може відбутися викид радіоізотопів йоду, цезію, стронцію та інших радіонуклідів. В результаті викиду може утворитися радіаційна хмара, яка по своїй протяжності може забруднювати ґрунт, поверхні, їжу та воду.

13:37:49 10.07.2023

УВАГА БОТУЛІЗМ!

Внаслідок підриву Каховської ГЕС розпочався масовий мор риби на обмілілих водоймах. Мертву рибу або ту, що вмирає, не можна збирати для подальшого зберігання, готувати чи споживати.

11:15:57 03.07.2023

Профілактика дизентерії

Влітку значно збільшується вірогідність виникнення серед дорослих і дітей гострих кишкових інфекцій. Одна з них – ДИЗЕНТЕРІЯ або шигельоз. Це бактеріальна інфекція, яка характеризується ураженням товстого кишечника з типовими проявами коліту та появою крові у випорожненнях.

08:22:30 30.06.2023

Рекомендації Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області щодо пожежної безпеки під час проведення агротехнологічних заходів

З метою недопущення втрат зернових культур і грубих кормів через пожежі та інші надзвичайні ситуації в місцях збирання, зберігання і переробки врожаю у 2023 році рекомендовано:

08:46:57 27.06.2023

Увага - ХОЛЕРА!

Спотворене війною сьогодення примушує повертати свідомість у часи, коли епідемічний рівень розповсюдження особливо небезпечного інфекційного захворювання – холери на адміністративних територіях нашої країни був реальністю…

14:37:37 22.06.2023

Пам’ятка для суб'єктів господарювання щодо дотримання вимог санітарного законодавства при застосуванні пестицидів, агрохімікатів та засобів захисту рослин

У сільськогосподарській діяльності суб'єктами господарювання використовуються різні агрохімікати, пестициди, засоби захисту рослин, які призначені для боротьби з бур'янами, хворобами та шкідниками рослин, а також для підвищення урожайності.

15:39:14 07.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь