A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

Заходи з енергозбереження

Енергозбереження передбачає не відмову від благ цивілізації чи обмеження власних потреб, а шлях раціонального використання енергоресурсів, отримання більшого обсягу корисної роботи електроприладів за рахунок тієї ж кількості електроенергії.

11:10:45 08.11.2022

Використання газобалонного обладнання у багатоквартирих будинках заборонено

Встановлення і використання газоболонного обладнання у багатоквартирних будинках заборонено. Користуватися дозволено 5-літровими резервуарами, підключеними до плити заводського походження.

15:08:12 01.11.2022

З 1 ЛИСТОПАДА НА СУМЩИНІ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ ВИЛОВ ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ НА ЗИМУВАЛЬНИХ ЯМАХ

Відповідний наказ видано Управлінням Державного агентства меліорації та рибного господарства у Сумській області з метою створення сприятливих умов для зимівлі водних біоресурсів, їх охорони, відтворення та раціонального використання.

09:27:42 26.10.2022

Якщо у небі з’явився дрон: як убезпечитися від бойових БПЛА

Чималої шкоди об’єктам нашої критичної інфраструктури завдають ворожі ударні безпілотні літальні апарати (БПЛА). Значну небезпеку вони становлять і для цивільних: дрони-камікадзе можуть нести кілька десятків кілограмів вибухівки та при влучанні створюють потужну ударну хвилю.

10:48:06 17.10.2022

Обережно - БОТУЛІЗМ!

Ботулізм — це харчове отруєння, що може призвести до тяжких наслідків, у тому числі, смерті. Спричиняється хвороба ботулотоксином, який є одним з найсильніших з усіх відомих отрут. Бактерії ботулізму активно розвиваються в умовах відсутності кисню, тому отруєння найчастіше виникає після споживання певних видів їжі.

08:38:58 16.09.2022

Чому важливо підтримувати достатню фізичну активність

Майже 5 мільйонам смертей на рік в усьому світі можна було б запобігти, якби люди були більш активними. Малорухомий спосіб життя — один із головних чинників, що підвищує ризик смертності від неінфекційних захворювань. Люди, які недостатньо активні, мають на 20–30% більший ризик померти порівняно з тими, хто активний достатньою мірою. Проте навіть мінімальна фізична активність корисна для здоров’я.

10:48:51 13.09.2022

Білопільська міська рада нагадує мешканцям громади про шкідливість і заборону спалювання опалого листя, сухого гілля та сміття

Спалювання опалого листя, сухого гілля та сміття є шкідливим для навколишнього середовища і здоров’я людей. Спалювання призводить до руйнації ґрунтового покриву, адже вигорають рослинні залишки, гинуть ґрунтоутворюючі мікроорганізми, через дим від вогнищ страждають дерева.

10:16:57 13.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь