A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

У МВС розробили «Абетку з безпеки» для школярів

Під час воєнних дій дуже важливо не нехтувати своєю безпекою та бути свідомими. Тому Департамент комунікації Міністерства внутрішніх справ України зібрав ключові рекомендації для школярів.

07:59:50 26.08.2022

Як вберегтися від харчового отруєння

Білопільський сектор державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сумського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області інформує,  як уникнути харчового отруєння і що робити, якщо все -таки отруїлись.

09:22:25 18.08.2022

Коли варто телефонувати на номер «103»?

Війна внесла значні зміни в роботу фахівців «швидкої», проте, як і раніше, вони виїжджають рятувати життя пацієнта у невідкладному стані. Адже від того, наскільки швидко у таких випадках буде надана допомога, залежить життя людини. 

09:17:23 09.08.2022

Як діяти у разі радіаційної аварії?

МОЗ пояснює алгоритм дій на випадок радіаційної аварії: п'ять простих кроків допоможуть вберегтися під час небезпеки. Згадаймо їх – бережімо себе!

09:08:20 09.08.2022

Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту “Увага всім”, “Повітряна тривога”

Сумською обласною військовою адміністрацією спільно із фахівцями Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій підготовлено Примірний алгоритм дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту «Увага всім!», «Повітряна тривога!».

09:17:41 03.08.2022

УВАГА! ЛУЧНИЙ МЕТЕЛИК

У цьому році після грозових дощів із сильними поривами вітру в деяких районах області спостерігається масовий літ лучного метелика ІІ-го покоління.

15:26:42 26.07.2022

Як уникнути пожеж в екосистемах

З метою попередження пожеж у природних екосистемах та забезпечення пожежної безпеки об’єктів з масовим перебуванням людей нагадуємо про неприпустимість випалювання сухої трави та сухостою, спалювання дерев та сміття.

12:43:33 20.07.2022

Що категорично не можна публікувати в соцмережах

З метою збереження стійкої та безпечної роботи об’єктів критичної інфраструктури, обмеження обізнаності ворога щодо їх функціонування та відновлення, задля швидкого наближення перемоги наголошуємо  про заборону відвідування районів розташування військ та заборону розповсюдження інформації (фото, відео) щодо переміщення, розташування, характеру дій військ, обладнанню (підготовки) оборонних рубежів, районів і позицій, особливо в соціальних мережах, інтернет ресурсах, чат ботах тощо.

10:50:00 15.07.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь