A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

ДСНС: НЕ ДОПОМАГАЙТЕ ВОРОГУ – НЕ ВИПАЛЮЙТЕ СУХУ РОСЛИННІСТЬ!

В умовах повномасштабної війни в Україні пожежі від загоряння сухої трави стають додатковим навантаженням на фахівців ДСНС. Замість ліквідації наслідків воєнної агресії рф і порятунку людей, надзвичайники змушені виїжджати на гасіння сухостою.

11:15:56 22.03.2023

Про заборону торгівлі  рослинами, занесеними до Червоної книги України

Шановні мешканці Білопільської громади! На виконання листа Державної екологічної інспекції у Сумській області №245/06-16 від 03.02.2023, відповідно до Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про рослинний світ», «Про Червону Книгу України» виконавчий комітет Білопільської міської ради ради інформує про заборону торгівлі  рослинами, занесеними до Червоної книги України.

14:05:56 09.02.2023

ЯК ДІЗНАВАТИСЬ НОВИНИ, В РАЗІ ВІДСУТНОСТІ СВІТЛА НА СУМЩИНІ?

Для забезпечення доступом громадян до життєво важливої інформації в умовах відсутності електроживлення, частоти радіопрограм АТ «НСТУ» в кожному регіоні. Перелік радіочастот доступний за посиланням (https://cutt.ly/02KMCPE).

13:10:41 30.01.2023

Рекомендації Держпродспоживслужби щодо недопущення спалахів гострих кишкових інфекцій, харчових отруєнь під час весняної повені та паводків

Шановны громадяни! В умовах пропуску льодоходу, весняної повені, паводків можливі підтоплення Ваших помешкань, сільськогосподарських угідь, гноєсховищ, сміттєзвалищ, інших потенційно небезпечних об’єктів. У зв’язку з цим зростає ризик виникнення спалахів інфекційних хвороб, харчових отруєнь.

15:35:48 17.01.2023

Навчальна платформа від "Асоціації саперів України"

Громадською організацією «Асоціація саперів України» була створена  онлайн Навчальна платформа, яка дає змогу проінформувати  населення про безпечну поведінку під час повітряної тривоги, раптовому обстрілі, евакуації, виявленні вибухонебезпечних предметів тощо.

08:56:19 04.01.2023

Нагадуємо про заборону використання та продаж піротехнічних засобів

Нагадуємо, що з метою прояву поваги до захисників, що беруть участь в російсько-українській війні, та недопущення прояву соціальної напруги, пов’язаної з особливим характером сприйняття піротехнічних ефектів жителями, гостями та тимчасово переміщеними людьми, діє заборона на проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів з використанням піротехнічних засобів. Ця заборона поширюється і на період новорічно-різдвяних святкувань.

18:51:55 30.12.2022

Як одягатися, щоби менше мерзнути

Взимку, особливо нині, коли через обстріли росії в Україні застосовують віялові та аварійні відключення світла, важливо розуміти, як зігріти себе та акумулювати тепло. 

15:09:59 20.12.2022

Увага! Правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят

Зважаючи на те, що зазвичай під час святкування стрімко зростає кількість нещасних випадків та пожеж, які виникають внаслідок порушення елементарних правил безпеки, необхідно додержуватись відповідним правилам безпеки.

14:33:07 15.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь