A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

Що варто покласти в домашню аптечку

Прийдешня зима з відключеннями електропостачання може бути доволі непростою. Але завдання кожного українця – максимально підготуватися до різних варіантів розвитку подій. Наприклад, варто переглянути склад домашньої аптечки або скласти її, якщо у вас її немає. Це дозволить почуватися впевнено у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій зі здоров’ям.

11:02:59 09.12.2022

Поводження з побутовими відходами: від «А» до «Я»

Питання поводження з побутовими відходами у всьому світі на сьогодні є одним з найважливіших на рівні держави. Про необхідність роздільного сортування відходів, укладання договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами та способи їх переробки читайте у роз’ясненні Мінрегіону.

08:24:34 08.12.2022

Роз’яснення про особливості поводження з побутовими відходами в Україні

Поводження з побутовими відходами в Україні здійснюється відповідно до державних норм і стандартів. Ці правила закріплені у законах України «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

08:45:22 07.12.2022

Переохолодження та обмороження: що це та як їм запобігти

У холодну пору року підвищується ризик холодової травми або, як її частіше називать у побуті, переохолодження. Актуальність цієї проблеми посилюється через постійне нищення цивільної інфраструктури терористичними військами російської федерації.

18:58:13 06.12.2022

Правила користування газовим та пічним опаленням

Попередження пожеж від пічного опалення залишається важливою задачею забезпечення пожежної безпеки у приватному житловому секторі. У житлових будинках, які мають пічне опалення, необхідно звернути увагу на виконання вимог пожежної безпеки під час улаштовування печей та їх експлуатації.

15:06:33 02.12.2022

Комунікаційна кампанія «Бережи себе»

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/en/berezhy-sebe/).

09:27:56 23.11.2022

ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ВЗИМКУ

Розпочинається остання декада осені, незабаром зима, а це означає, що потрібно нагадати кожному з нас про своє здоров’я, вірніше сказати, про особливості його збереження в зимовий період. Адже морозні дні, при недотриманні низки правил перебування на відкритому повітрі, можуть завдати не тільки непоправної шкоди, а, в деяких випадках, і призвести до біди.

10:32:39 22.11.2022

Як опанувати страх повітряних тривог?

Країна-терорист, російська федерація, знову завдала масштабних ракетних ударів по території України. Постійна небезпека неабияк впливає на наш психічний стан, та чи можна опанувати страх повітряних тривог і як це можна зробити?

10:10:06 21.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь