Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

Нагадуємо про заборону використання та продаж піротехнічних засобів

Нагадуємо, що з метою прояву поваги до захисників, що беруть участь в російсько-українській війні, та недопущення прояву соціальної напруги, пов’язаної з особливим характером сприйняття піротехнічних ефектів жителями, гостями та тимчасово переміщеними людьми, діє заборона на проведення феєрверків, салютів та інших розважальних заходів з використанням піротехнічних засобів. Ця заборона поширюється і на період новорічно-різдвяних святкувань.

18:51:55 30.12.2022

Як одягатися, щоби менше мерзнути

Взимку, особливо нині, коли через обстріли росії в Україні застосовують віялові та аварійні відключення світла, важливо розуміти, як зігріти себе та акумулювати тепло. 

15:09:59 20.12.2022

Увага! Правила пожежної безпеки під час новорічних та різдвяних свят

Зважаючи на те, що зазвичай під час святкування стрімко зростає кількість нещасних випадків та пожеж, які виникають внаслідок порушення елементарних правил безпеки, необхідно додержуватись відповідним правилам безпеки.

14:33:07 15.12.2022

Що варто покласти в домашню аптечку

Прийдешня зима з відключеннями електропостачання може бути доволі непростою. Але завдання кожного українця – максимально підготуватися до різних варіантів розвитку подій. Наприклад, варто переглянути склад домашньої аптечки або скласти її, якщо у вас її немає. Це дозволить почуватися впевнено у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій зі здоров’ям.

11:02:59 09.12.2022

Поводження з побутовими відходами: від «А» до «Я»

Питання поводження з побутовими відходами у всьому світі на сьогодні є одним з найважливіших на рівні держави. Про необхідність роздільного сортування відходів, укладання договору про надання послуг з поводження з побутовими відходами та способи їх переробки читайте у роз’ясненні Мінрегіону.

08:24:34 08.12.2022

Роз’яснення про особливості поводження з побутовими відходами в Україні

Поводження з побутовими відходами в Україні здійснюється відповідно до державних норм і стандартів. Ці правила закріплені у законах України «Про житлово-комунальні послуги», «Про відходи» та «Про місцеве самоврядування в Україні».

08:45:22 07.12.2022

Переохолодження та обмороження: що це та як їм запобігти

У холодну пору року підвищується ризик холодової травми або, як її частіше називать у побуті, переохолодження. Актуальність цієї проблеми посилюється через постійне нищення цивільної інфраструктури терористичними військами російської федерації.

18:58:13 06.12.2022

Правила користування газовим та пічним опаленням

Попередження пожеж від пічного опалення залишається важливою задачею забезпечення пожежної безпеки у приватному житловому секторі. У житлових будинках, які мають пічне опалення, необхідно звернути увагу на виконання вимог пожежної безпеки під час улаштовування печей та їх експлуатації.

15:06:33 02.12.2022

Комунікаційна кампанія «Бережи себе»

В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/en/berezhy-sebe/).

09:27:56 23.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь