A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Безпека, життєдіяльність та благоустрій Білопільської міської територіальної громади

ІНСТРУКЦІЯ дій за сигналами оповіщення «Увага! Повітряна тривога»

На виконання рішення Сумської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, затвердженого Протоколом №3 від 02.06.2023 року, відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв’язку у сфері цивільного захисту, затвердженого постановою КМУ від 27. 09. 2017 р. №733 (зі змінами), при оголошенні повітряної тривоги керівникам слід забезпечити призупинення роботи підприємств, установ, організацій усіх форм власності, торгових, навчальних закладів, закладів охорони здоров’я, транспортних засобів, доведення сигналів оповіщення через сигнально-гучномовні пристрої та евакуацію працівників, відвідувачів, клієнтів, учасників заходів у визначені укриття.

15:27:50 06.06.2023

Увага! Сальмонельоз!

Сальмонельоз – інфекційне захворювання тварин, птахів та людей, яке зумовлено численними серотипами бактерій роду сальмонел і характеризується переважним ураженням травної системи з розвитком діареї, інтоксикації та зневоднення організму. Відомо близько двох тисяч типів сальмонел, їм властива надзвичайна стійкість до факторів навколишнього середовища.

13:56:12 18.05.2023

СБУ закликає українців не відвідувати масових зібрань та дотримуватися безпекових рекомендацій напередодні Великодня

Ворог чудово розуміє, що зазнає поразки на полі бою, тож не полишає спроб влаштувати провокації, аби розхитати єдність українського суспільства. Для цього рф намагається застосовувати різноманітні інструменти та, серед іншого, приділяє особливу увагу релігійній тематиці.

12:41:14 14.04.2023

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні

МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛИМ ВНАСЛІДОК ДТП» більше 10 років працює у сфері безпеки дорожнього руху в Україні, допомоги тим, хто постраждав в ДТП, а найголовніше – над попередженням дорожньо-транспортної аварійності та численних людських втрат на дорогах.

14:43:40 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь