Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

Вони вистояли тоді, щоб ми боролися сьогодні

Вони вистояли тоді, щоб ми боролися сьогодні

29 січня 1918 року в історії України з’явилася нова сторінка,  щедро полита молодою кров’ю,  назва якої  - Крути. Трагічна загибель студентського куреня під  Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

16:21 29.01.2020

Щодо сплати ПДФО відокремленими підрозділами

Щодо сплати ПДФО відокремленими підрозділами

Головне управління ДПС у Сумській  області нагадує, що  згідно з п. 168.4  ст.168 Податкового кодексу України податок на доходи фізичних осіб, утриманий з доходів резидентів та нерезидентів, зараховується до бюджету відповідно до Бюджетного кодексу України (далі –БКУ).

14:54 28.01.2020

Незадекларована праця має негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців

Незадекларована праця має негативні наслідки як для працівників, так і для роботодавців

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука та відповідного доручення Голови ДПС Сергій Верланова, з метою підвищення відповідальності роботодавців під час виконання законодавства про працю фахівцями Головного управління ДПС у Сумській області спільно з представниками Управління Держпраці та Управління Пенсійного фонду проводиться інформаційно-роз'яснювальна кампанія щодо наслідків використання незадекларованої праці.

14:51 27.01.2020

КП "Водоканал Білопілля" з новою технікою

КП "Водоканал Білопілля" з новою технікою

Сьогодні, 27 січня 2020 року, Білопільською міською радою, на чолі з міським головою Юрієм Зарком та заступником міського голови Олександром Кожуховим, для комунального підприємства «Водоканал Білопілля» було вручено номерні знаки та технічний паспорт до нової комунальної техніки, а саме автомобіль вакуумний АТ ВО-0101 на базі МАЗ-4371.

11:06 27.01.2020

Центр дитячої та юнацької творчості – маленький світ, маленька частинка України

Центр дитячої та юнацької творчості – маленький світ, маленька частинка України

Навчання є невід’ємною частиною життя кожної людини. Позашкільна освіта займає вагоме місце в системі безперервної освіти і є її унікальною ланкою, головна мета якої – створення умов для розвитку творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку дітей та учнівської молоді у вільний від навчання час, задоволення їх інтересів у професійному самовизначенні.

16:50 24.01.2020

Зростання безробіття чи сезонні коливання:  ситуацію коментує служба зайнятості

Зростання безробіття чи сезонні коливання: ситуацію коментує служба зайнятості

Ситуація на ринку праці характеризується позитивною динамікою. Зокрема, за останніми оприлюдненими даними Державної служби статистики України, кількість зайнятого населення у віці 15-70 років за 9 місяців 2019 року, у порівнянні з відповідним періодом 2018 року, зросла на 219 тис. осіб та становила 16,6 млн осіб.

13:25 24.01.2020

ЗМАГАЛИСЯ ДІВЧАТА!

ЗМАГАЛИСЯ ДІВЧАТА!

23 січня традиційно до Дня Соборності України в спортивному залі Білопільської ДЮСШ імені Юрія Білонога відбулися змагання з баскетболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Білопільського району. 

08:14 24.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь