A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

В Білопіллі відкрили локацію «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 16.09.2021 16:43
Кількість переглядів: 848

Фото без описуУ відкритті активного парку у Білопільській міській територіальній громаді та у першій спортивній руханці в цьому парку взяли участь Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО, заступник голови Сумської облдержадміністрації Олег КЛИМЕНЧУКОВ, заступник голови Сумської райдержадміністрації Оксана СКЛЯР та помічник народного депутата України Ігоря ВАСИЛЬЄВА Віталій САХНЮК.

«Цей активний парк ми відкриваємо для того, щоб спорт, фізична активність та здоровий спосіб життя були завжди із жителями нашої громади, - зазначив Юрій Зарко. – Хочеться, щоб цей активний парк відвідували не лише діти, а й дорослі і літні люди».

«Наша мета – здорова нація. Це не просто спортивний майданчик, це сучасна можливість для жителів громади за допомогою власних смартфонів займатися фізичною культурою на цій локації, виконувати різноманітні вправи», - сказав Олег Клименчуков.

Віталій Сахнюк наголосив, що фізична активність, рухова активність має стати нашою звичкою. 

Мета цієї програми – зробити спорт, фізичну культуру, рухову активність ближчими до людей, доступними для всіх категорій населення. Тому подібні парки мають бути в кожній громаді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь