A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Працівників газового господарства Білопілля привітали з професійним святом

Дата: 10.09.2021 12:36
Кількість переглядів: 611

Фото без описуПрацівників газового господарства міста Білопілля привітали з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.

«За роки української незалежної держави працівникам нафтогазової галузі вдалося зберегти надбання попередніх поколінь та продовжити розвиток стратегічно важливої для країни галузі промисловості. Нафтогазова галузь України має велику та славетну історію, яка налічує понад двісті років», - сказав у своєму привітанні заступник Білопільського міського голови Олександр ВАКУЛЕНКО.

На даний момент Україна має в своєму арсеналі одну з найскладніших і найефективніших газотранспортних трубопровідних систем з протяжністю близько 37-ми тисяч кілометрів, забезпечуючи надійну доставку природного газу в свої міста і найвіддаленіші райони. Покриваючи свої внутрішні транзитні потреби в доставці енергоносіїв, Україна також надає свою газотранспортну систему для транзиту енергоносіїв до Європи з країн ближнього зарубіжжя.

«Завдяки вашій самовідданій праці, високому професіоналізму і відповідальному ставленню до справи в громаді забезпечено стабільне постачання блакитного палива до осель жителів, якісно та своєчасно виконуються всі ремонтні роботи», - зазначив посадовець.

Олександр Вакуленко побажав газовикам, щоб їхні зусилля були спрямовані на піднесення національної економіки, зміцнення енергетичної незалежності нашої держави, а також здоров’я, щастя, добробуту і нових трудових звершень.

Почесними грамотами Білопільської міської ради за вагомий внесок в розвиток газового господарства, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість у справі та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості нагороджені кращі працівники.

Фото зі сторінки Білопілля.City



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь