Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Діє нова форма податкової декларації про майновий стан  та доходи

Увага! Діє нова форма податкової декларації про майновий стан та доходи

Управління у м. Сумах Головного управління ДПС у Сумській області нагадує, що триває деклараційна кампанія 2020. В управлінні інформують, що з 1 січня 2020 року декларація про майновий стан і доходи зазнала змін і подається за новою формою. 

15:16 13.02.2020

СЕМІНАР ПО ВИРОЩУВАННЮ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР

СЕМІНАР ПО ВИРОЩУВАННЮ КРУП’ЯНИХ КУЛЬТУР

Департамент агропромислового розвитку запрошує керівників та спеціалістів сільськогосподарських підприємств,  фермерських господарств, комерційних структур - постачальників ресурсів, науковців взяти участь в семінарі на тему: «Шляхи стабілізації виробництва круп’яних культур: сорти, технологія, переробка», який відбудеться 13 лютого 2020 року в Інституті сільського господарства Північного Сходу НААН України.

09:25 07.02.2020

Про державну фінансову підтримку малого бізнесу

Про державну фінансову підтримку малого бізнесу

Урядом затверджено постанови, які передбачають надання державної підтримки малого бізнесу в Україні, спрямованої на розвиток підприємництва, збільшення обсягів виробництва, експорту, імпортозаміщення, високотехнологічного виробництва, енергоефективності, впровадження інновацій.

09:54 05.02.2020

Що робити з безпритульними собаками?

Що робити з безпритульними собаками?

Саме це питання розглядалося під час зустрічі Білопільського міського голови Юрія Зарка з ініціативною групою та керівниками відповідних установ та організацій. Який з механізмів обрати, щоб проблема безпритульних собак вирішилась законним та гуманним шляхом?

16:37 03.02.2020

Білопільський «Центр дитячої та юнацької творчості» запрошує до виставкової зали

Білопільський «Центр дитячої та юнацької творчості» запрошує до виставкової зали

У виставковому залі комунального позашкільного закладу Білопільської міської ради «Центр дитячої та юнацької творчості» представлені результати творчої праці нинішніх та колишніх працівників, вихованців – майстрів та майстринь різних напрямків роботи. 

08:56 01.02.2020

Споживачі природного газу Сумщини отримають окремо рахунок за доставку газу

Споживачі природного газу Сумщини отримають окремо рахунок за доставку газу

Рішенням НКРЕКП з січня 2020 року з рахунку за газ вилучена плата за його доставку. Тому всі споживачі отримають окремі рахунки: один за газ, другий – за його доставку. Це пов’язано з тим, що АТ «Сумигаз», як й інші облгази не є продавцем газу.

16:32 31.01.2020

До уваги жителів міста Білопілля!

До уваги жителів міста Білопілля!

Із 4 лютого 2020 року прийом  громадян та оформлення документів для призначення державних соціальних допомог, компенсацій, пільг, субсидій, видачі посвідчень багатодітним сім’ям, направлення до будинків-інтернатів, забезпечення санітарно-курортними путівками ветеранів війни, присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» буде здійснюватися у відділі «Центру з надання адміністративних послуг» Білопільської міської ради за адресою: вул. Старопутивльська, 35 (приміщення Білопільської районної ради, 1 поверх кабінет №18 та 19).

13:50 31.01.2020

Репетитори мають задекларувати неоподатковані доходи

Репетитори мають задекларувати неоподатковані доходи

Вчителі та викладачі, які не зареєстровані суб'єктами підприємницької діяльності, але надавали в 2019 році репетиторські послуги учням та студентам, зобов’язані задекларувати  отримані від  такої діяльності доходи,  - інформують  в  управлінні у м.Сумах Головного управління ДПС у Сумській області. 

10:12 31.01.2020

Податкові новації в 2020 році

Податкові новації в 2020 році

В управлінні у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області інформують, що  згідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», з 01.01.2020 року розмір мінімальної зарплати становить 4723 гривень. Відповідно, мінімальний розмір єдиного внеску на місяць становить 1039,06 гривень (22% від мінімальної зарплати). Сума сплати за квартал складає 3117,18 гривень. 

15:05 30.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь