Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч представників Управління Держпраці у Сумській області та обласної служби зайнятості

Робоча зустріч представників Управління Держпраці у Сумській області та обласної служби зайнятості

Протягом березня-квітня 2020 року на виконання доручення Прем’єр-міністра України від 17.02.2020 № 6698/0/1-20 фахівцями служби зайнятості будуть проведені інформаційно-роз’яснювальні заходи із суб’єктами господарювання у сфері будівництва щодо неприпустимості допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин, зокрема шляхом безпосередніх візитів.

15:30 04.03.2020

Актуально про податок на нерухомість

Актуально про податок на нерухомість

У відповідності до положень Податкового кодексу України (ст. 266), платниками податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, є фізичні особи, в тому числі нерезиденти, які є власниками об'єктів житлової та / або нежитлової нерухомості, - інформують в управлінні у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області.

13:58 03.03.2020

Зустріли Весну у Білопіллі

Зустріли Весну у Білопіллі

Жителі та гості Білопільської громади колоритно зустріли Масляну 29 лютого. І хоча початок дійства був запланований на 11 годину, вже з самого ранку представники установ, організацій, що заявили про бажання взяти участь у святкуванні, активно прикрашали свої садиби, розставляли страви та готувалися пригощати гостей гарячими млинцями, варениками та іншими українським стравами, як-то кажуть, «з пилу, з жару».

18:50 29.02.2020

Скажи "НІ!" зарплаті в "конверті"

Скажи "НІ!" зарплаті в "конверті"

Заробітної плата в «конвертах» зменшує надходження до бюджетів та державних соціальних фондів та  ризик для працівника  залишитися без права на отримання соціальних виплат та пенсії.

09:08 28.02.2020

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності!

Конкурс з відбору суб'єктів оціночної діяльності!

Білопільська міська рада оголошує про початок проведення конкурсного відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення експертної оцінки нежитлових приміщень на території м.Білопілля.

14:49 24.02.2020

"Сотня білих журавлів"

"Сотня білих журавлів"

Саме під такою назвою 20 лютого у День Героїв Небесної Сотні відбувся в міському Будинку культури вечір-пам’яті, за участі представників міської та районної влади, молоді міста, волонтерів, учасники антитерористичної операції, представників громадськості.

17:27 20.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь