A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відділ соціального захисту населення Білопільської міської територіальної громади

НОВІ МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ОТРИМАННЯ СУБСИДІЇ - відтепер за виплатами можна звернутися і до відділень Пенсійного Фонду

Кожен, хто потребує підтримки для оплати житлово-комунальних послуг,  може звернутися за субсидією не лише до ЦНАПів та уповноважених осіб виконавчих органів територіальних громад, а і до Пенсійного Фонду України.

09:44:57 08.12.2022

Інформація про діяльність Консультаційного центру Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

З початку повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України, мільйони сімей з дітьми були вимушені виїхати за межі країни, рятуючи своє життя. Такі сім’ї зіштовхуються з низкою проблемних питань, тому вони потребують допомоги.

15:25:07 02.12.2022

Функціонує державний портал розшуку дітей «Діти війни»

«Діти війни» — це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати та врятувати.

14:56:44 02.12.2022

Протидіяти насильству може кожен. Не залишайтесь байдужими і телефонуйте на «1547»

Повномасштабне вторгнення росії призвело до сплеску насильства фізичного та психологічного. У зоні проведення бойових дій фіксують інформацію про численні випадки порушення прав і свобод людей, інциденти також і у відносно безпечних областях.

12:24:00 01.12.2022

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН: ЗМІНИ У ПОРЯДКУ НАДАННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ З ГРУДНЯ 2022 РОКУ

З метою врегулювання найбільш актуальних питань щодо надання населенню житлових субсидій в умовах воєнного стану Урядом у вересні поточного року прийнято рішення щодо передання функцій з призначення, нарахування і виплати житлових субсидій від органів соціального захисту населення до органів Пенсійного фонду України.

11:23:43 24.11.2022

БЕЗОПЛАТНІ ЛІКИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ІЗ ДІАБЕТОМ

У МОЗ нагадують: люди з груп ризику або з виявленим цукровим діабетом можуть отримати безоплатну допомогу за програмою медичних гарантій.

10:13:17 21.11.2022

ДО 1 ГРУДНЯ 2022 РОКУ ПРОДОВЖЕНО СТРОК ПОДАННЯ ВПО ЗАЯВ НА ОТРИМАННЯ ДОПОМОГИ НА ПРОЖИВАННЯ!

До 1 грудня 2022 року продовжено строк подання ВПО заяв на отримання допомоги на проживання до органів соціального захисту населення чи засобами поштового зв’язку, якщо такі заяви були подані засобами Порталу Дія до 30 квітня та допомога не була ними отримана.

13:04:58 17.11.2022

ІНСТРУКЦІЇ ДЛЯ ВПО: ПРО ПРАВА, ДОПОМОГУ ТА СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ

«Благодійний фонд «Стабілізейшен суппорт сервісез» спільно з Міністерством цифрової трансформації України та Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у межах реалізації проєкту «Єднання заради дії» за підтримки IREX в Україні розробив збірку методичних матеріалів щодо забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та цивільного населення, яке постраждало від військової агресії РФ проти України.

07:44:11 17.11.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь