A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відділ соціального захисту населення Білопільської міської територіальної громади

Українці, які опалюють своє житло дровами та вугіллям, отримають додаткову підтримку

Для того, щоб кожна родина, яка обігріває в зимовий період своє житло дровами чи вугіллям, могла впевнено пройти зимовий період, Уряд ухвалив рішення, яке суттєво підвищить допомогу на придбання твердого пічного палива для тих, хто потребує такої підтримки.

09:02:12 14.11.2023

Як дізнатись чи призначена вам субсидія?

Щоб дізнатись, чи призначена вам субсидія, НЕ обов'язково особисто відвідувати відділення Пенсійного фонду. Цю інформацію можна перевірити в особистому кабінеті ПФУ.

10:02:51 07.11.2023

День працівника соціальної сфери

У першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, надання соціальних послуг, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

08:01:21 03.11.2023

Алгоритм отримання інформації про військовополоненого чи цивільного заручника

Дізнатися інформацію про військовополоненого чи цивільного заручника можна, подавши відповідну заявку до Національного інформаційного бюро при Мінреінтеграції. Для цього необхідно надати свої персональні дані та повідомити ПІБ людини, інформація про яку з’ясовується.

09:37:59 26.10.2023

Міноборони розробило соцпроєкт «Родинам захисників»

Соціальний проєкт «Родинам захисників» покликаний розʼяснити, як запобігти стресовим ситуаціям у родинах захисників і захисниць та поінформувати членів сімей військових про канали комунікації із ЗСУ.

10:33:43 19.09.2023

Сім’ї з дітьми можуть оформити допомогу від держави на порталі дія: доступні чотири нові соціальні послуги

«Цифровізація соціальної сфери значно спрощує життя українців. Адже соціальні послуги — одні з найпопулярніших та найзатребуваніших в Україні. Щодня сервісами користуються тисячі українців. Якщо раніше для отримання соцпослуг потрібно було збирати безліч паперів, ходити в держоргани та стояти в чергах, то зараз отримати необхідні сервіси можна в Дії. Відтепер на порталі доступні ще чотири послуги для сімей з дітьми, які дозволять отримати допомогу від держави в кілька кліків», — зазначив Віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

08:15:22 12.09.2023

Що робити, щоб не призупинили виплати ВПО у разі відсутності особи під час перевірки місця проживання

У серпні Національна соціальна сервісна служба почала перевіряти фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб, які отримують від держави допомогу на проживання. Ця тема порушувалася на нещодавньому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО.

08:35:05 11.09.2023

У Сумах працює пункт реєстрації на грошову допомогу переселенцям від УВКБ ООН

Благодійний фонд “Право на захист” має змогу здійснювати свою діяльність у Сумській області. БФ “Право на захист”, окрім широкого спектру матеріальних та нематеріальних видів допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від військових дій, є партнером у сфері реєстрації на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців в Україні.

15:47:22 05.09.2023

Інформація щодо послуги раннього втручання

Раннє втручання – це комплексна послуга для родин, які виховують маля до трьох повних років (послугу рекомендується надавати у віці до трьох років одинадцяти місяців двадцяти дев’яти днів) із порушенням розвитку або ризиком їх виникнення, яка поєднує медичну, психологічну, соціально та освітню складові.

11:55:51 23.08.2023

Що таке послуга раннього втручання?

Раннє втручання — це комплексна послуга для родин, які виховують маля до трьох повних років (послугу рекомендується надавати у віці до трьох років одинадцяти місяців двадцяти дев’яти днів) із порушеннями розвитку або ризиком їх виникнення, яка поєднує медичну, психологічну, соціально та освітню складові.

08:29:00 11.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь