Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відділ соціального захисту населення Білопільської міської територіальної громади

Сім’ї з дітьми можуть оформити допомогу від держави на порталі дія: доступні чотири нові соціальні послуги

«Цифровізація соціальної сфери значно спрощує життя українців. Адже соціальні послуги — одні з найпопулярніших та найзатребуваніших в Україні. Щодня сервісами користуються тисячі українців. Якщо раніше для отримання соцпослуг потрібно було збирати безліч паперів, ходити в держоргани та стояти в чергах, то зараз отримати необхідні сервіси можна в Дії. Відтепер на порталі доступні ще чотири послуги для сімей з дітьми, які дозволять отримати допомогу від держави в кілька кліків», — зазначив Віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

08:15:22 12.09.2023

Що робити, щоб не призупинили виплати ВПО у разі відсутності особи під час перевірки місця проживання

У серпні Національна соціальна сервісна служба почала перевіряти фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб, які отримують від держави допомогу на проживання. Ця тема порушувалася на нещодавньому засіданні Координаційного штабу з питань ВПО.

08:35:05 11.09.2023

У Сумах працює пункт реєстрації на грошову допомогу переселенцям від УВКБ ООН

Благодійний фонд “Право на захист” має змогу здійснювати свою діяльність у Сумській області. БФ “Право на захист”, окрім широкого спектру матеріальних та нематеріальних видів допомоги внутрішньо переміщеним особам, які постраждали від військових дій, є партнером у сфері реєстрації на отримання грошової допомоги від Агентства ООН у справах біженців в Україні.

15:47:22 05.09.2023

Інформація щодо послуги раннього втручання

Раннє втручання – це комплексна послуга для родин, які виховують маля до трьох повних років (послугу рекомендується надавати у віці до трьох років одинадцяти місяців двадцяти дев’яти днів) із порушенням розвитку або ризиком їх виникнення, яка поєднує медичну, психологічну, соціально та освітню складові.

11:55:51 23.08.2023

Що таке послуга раннього втручання?

Раннє втручання — це комплексна послуга для родин, які виховують маля до трьох повних років (послугу рекомендується надавати у віці до трьох років одинадцяти місяців двадцяти дев’яти днів) із порушеннями розвитку або ризиком їх виникнення, яка поєднує медичну, психологічну, соціально та освітню складові.

08:29:00 11.08.2023

Інформація для постраждалого цивільного населення на випадок виникнення потреби психологічної допомоги

Дорожня карта для постраждалого цивільного населення на випадок виникнення потреби психологічної допомоги по Білопільській міській територіальній громаді

09:08:44 09.08.2023

Зміни у порядку призначення виплат для ВПО: найбільш незахищені громадяни і родини у скруті продовжать отримувати підтримку

11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.

13:22:04 02.08.2023

30 липня – Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Cьогодні, 30 липня, у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році для підвищення поінформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів людей, які потерпіли від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

07:35:26 30.07.2023

ПАМ’ЯТКА ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ЧЕРЕЗ НЕБЕЗПЕКУ ВИМУШЕНІ ПОКИНУТИ МІСЦЕ ПОСТІЙНОГО ПРОЖИВАННЯ ТА ЕВАКУЮЮТЬСЯ (покрокова інструкція)

Відповідно до законодавства особи, які вимушені покинути місце постійного проживання та евакуюються через небезпеку, мають право на встановлення статусу внутрішньо переміщеної особи.

10:01:10 21.07.2023

Зміни у порядку призначення виплат для ВПО: найбільш незахищені громадяни і родини у скруті продовжать отримувати підтримку

11 липня Уряд прийняв постанову «Деякі питання підтримки внутрішньо переміщених осіб», яка вносить зміни до порядку призначення виплат на проживання для ВПО.

13:59:13 20.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь