Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Розвиток малого та середнього підприємництва в громаді

Грантова програма для бізнесу у прифронтових областях

Євросоюз продовжує надавати допомогу Україні в межах ініціативи EU4Business – розвиток малих і середніх підприємств. Один із напрямів програми – підприємства з прифронтових і деокупованих територій. Нещодавно стартував черговий конкурс на їх підтримку, повідомили в Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

11:21:46 06.04.2023

Програма USAID АГРО надасть співфінансування на суму 26 млн грн на розвиток виробництва та переробки картоплі

Програма USAID АГРО оголошує конкурс на співфінансування проєктів підтримки та зміцнення стійкості українських мікро, малих та середніх виробників картоплі для забезпечення продовольчої безпеки в Україні.

11:04:07 06.04.2023

Уряд запускає грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу

Уряд розширив проект єРобота та запускає нові грантові програми для ветеранів на започаткування або розвиток власного бізнесу. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Кабінету Міністрів 30 березня. 

10:55:57 06.04.2023

ФАО розпочинає реєстрацію на отримання насіння кукурудзи та соняшника для підтримки агровиробників з прифронтових областей

У межах цієї програми насіння буде розподілено у дев'яти постраждалих від війни областях України, зокрема у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Миколаївській, Одеській, Сумській та Запорізькій областях.

09:07:37 06.04.2023

За програмою USAID невеликі сільгосптоваровиробники зможуть отримати добрива та насіння соняшника

З 1 березня 2023 року невеликі агровиробники зможуть отримати добрива для ярих і озимих культур та насіння соняшника завдяки проектові, що впроваджується Програмою USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) у співпраці з Міністерством аграрної політики та продовольства України.

14:57:03 03.03.2023

ФАО запрошує малих фермерів зареєструватися для отримання насіннєвого матеріалу

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголошує про початок збору заявок на отримання насіння ярих культур (пшениця, ячмінь, горох) для підтримки малих фермерів у прифронтових областях у межах програми реагування Організації для України у 2023 році.

13:33:47 03.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь