Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Розвиток малого та середнього підприємництва в громаді

Безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок»

Всеукраїнська Асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад» у партнерстві з Національною асоціацією сільськогосподарських дорадчих служб України запрошує ветеранів чи ветеранок війни, які мають намір створити фермерське господарство на безкоштовний навчальний курс «Основи сімейного фермерства і кооперації для ветеранів та ветеранок».

14:18:34 29.05.2023

Безкоштовний мінікурс та Акселераційна програма для підприємців

Всеукраїнська Асоціація ОТГ та Новоукраїнська міська територіальна громада відкриває реєстрацію на безкоштовний мінікурс та акселераційну програму для підприємців «Адаптивні стратегії бізнесу в умовах воєнного стану»

10:49:02 23.05.2023

Підпріємців Білопільщини запрошують до участі у "Схід-Експо 2023"

Програма розвитку ООН (ПРООН) в Україні запрошує на бізнес-виставку «Схід-Експо 2023», яка відбудеться 6-7 червня 2023 року в Києві в приміщенні Мистецького Арсеналу за адресою: вул. Лаврська, 10-12. Захід організовано за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні та Уряду Хорватії.

15:39:13 17.05.2023

Представникам бізнесу Сумщини пропонують пройти опитування

Центр міжнародного приватного підприємництва(Center for International Private Enterprise, CIPE) наразі проводить оцінку потреб малого та середнього бізнесу, а також органів державної та місцевої влади в Україні для напрацювання програми донорської допомоги Україні на найближчі роки

13:51:15 17.05.2023

Звернення до керівників підприємств, установ, організацій, які здійснюють свою діяльність на території Білопільської громади

28 квітня 2023 року двадцять першою сесією Сумської районної ради утворено Цільовий фонд Сумської районної ради з подоланням наслідків обстрілів з метою надходження додаткових фінансових ресурсів до спеціального фонду районного бюджету Сумського району на фінансування видатків для подолання наслідків та надання оперативної матеріальної допомоги громадам та громадянам по усуненню нанесених збитків внаслідок обстрілів.

11:41:31 16.05.2023

Пам’ятка щодо державного регулювання цін на продовольчі товари в період воєнного стану та передбаченої законодавством відповідальності за порушення державної дисципліни цін

Постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 року № 341 «Про заходи щодо стабілізації цін на товари, що мають істотну соціальну значущість, товари протиепідемічного призначення» в Україні (для виробників, оптових постачальників, закладів роздрібної торгівлі) запроваджено державне регулювання цін шляхом обов’язкового попереднього декларування зміни (підвищення) цін на певні товари.

11:22:39 16.05.2023

Грантова програма для бізнесу у прифронтових областях

Євросоюз продовжує надавати допомогу Україні в межах ініціативи EU4Business – розвиток малих і середніх підприємств. Один із напрямів програми – підприємства з прифронтових і деокупованих територій. Нещодавно стартував черговий конкурс на їх підтримку, повідомили в Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

11:21:46 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь