Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

Працювали постійні депутатські комісії міської ради

Працювали постійні депутатські комісії міської ради

Напередодні засідання 15 сесії Білопільської міської ради сьомого скликання, яке відбудеться 18 червня 2020 року, проведені засідання постійних комісій з питань планування, бюджету, фінансів, інвестиційної політики, підприємництва та торгівлі, а також з питань освіти, культури та туризму, охорони та здоров’я і соціального захисту населення, молодіжної політики та спорту.

15:56 17.06.2020

Терміни запровадження програмних РРО перенесено

Терміни запровадження програмних РРО перенесено

Управління у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області інформує, що до 1 серпня 2020 року перенесено введення в дію норм законодавства щодо запровадження програмних реєстраторів розрахункових операцій, як альтернативу класичних РРО.

13:10 16.06.2020

Податкова знижка та COVID-19

Податкова знижка та COVID-19

В управлінні у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області повідомляють, що Законом України від 30.03.2020 № 540-IX «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби   (COVID-19)» (далі – Закон № 540) розширено перелік витрат, дозволених для включення до податкової знижки (розділ XX «Перехідних положень» ПКУ пунктом 11).

12:47 16.06.2020

Онлайн довідки Пенсійного фонду для підприємців

Онлайн довідки Пенсійного фонду для підприємців

Фізична особа-підприємець, яка є застрахованою особою без найманих працівників, може отримати допомогу по частковому безробіттю на період карантину. Серед документів, потрібних для цього, - довідка про сплату ЄСВ за останні 6 місяців до зупинення (скорочення) діяльності.

10:07 16.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь