A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

ПРО ЗАВДАНІ ЗБИТКИ АГРАРНОМУ СЕКТОРУ

Асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України створила електронну платформу для збору інформації про завдані збитки аграрному сектору України від агресії рф.

08:54 27.06.2022

Надання допомоги суб’єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної ситуації або стихійного лиха, за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету

Розпорядженням голови Сумської обласної державної адміністрації–керівника обласної військової адміністрації від 13.06.2022. №180-ОД «Про виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету Сумської області на 2022 рік» затверджено Порядок надання допомоги суб’єктам господарювання, що постраждали внаслідок надзвичайної  ситуації воєнного характеру, за рахунок коштів резервного фонду обласного бюджету.

15:26 24.06.2022

УКРАЇНЦІ, ЯКІ ПОСТРАЖДАЛИ ВІД РОСІЙСЬКОЇ АГРЕСІЇ, МОЖУТЬ ПОДАТИ ЗАЯВУ ДО ЄВРОПЕЙСЬКОГО СУДУ З ПРАВ ЛЮДИНИ ОНЛАЙН

Кожен громадянин, який постраждав від російської агресії, може отримати компенсацію від 5000 до 30 000 євро. Для цього потрібно встигнути подати заяву до Європейського суду з прав людини протягом чотирьох місяців від моменту порушення своїх прав, проте не пізніше від 16 січня 2023 року.

13:53 23.06.2022

УРЯД ЗАТВЕРДИВ ПРОГРАМИ БЕЗПОВОРОТНИХ ГРАНТІВ НА СТВОРЕННЯ ТЕПЛИЦЬ І САДІВ

Міністерство аграрної політики та продовольства України розробило програми безповоротних грантів для аграріїв, які були затверджені на черговому засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола СОЛЬСЬКИЙ.

13:17 23.06.2022

ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНІ ОСОБИ МОЖУТЬ ОТРИМУВАТИ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ ТА БЕЗ ДЕКЛАРАЦІЙ

Військова агресія рф змушує багатьох українців залишати власні домівки. Понад 8 млн наших співвітчизників уже стали внутрішньо переміщеними особами (ВПО). Забезпечення усіх громадян, які покинули місця постійного проживання і тимчасово змушені проживати в інших регіонах країни, якісним і повноцінним медичним обслуговуванням − одне з щоденних завдань системи охорони здоров’я.

10:24 23.06.2022

ДЕРЖПОСЛУГИ НА ГІДІ, ЩО НЕОБХІДНІ ДЛЯ ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ

Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді.

13:15 22.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь