A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

В Білопільській громаді відбувся турнір з міні-футболу

З нагоди Дня Державного прапора та Дня Незалежності України в с.Куянівка відбувся благодійний турнір з міні-футболу на Кубок Незалежності України на підтримку Збройних Сил України. Під час заходу збиралися кошти на підтримку ЗСУ, які відразу було передано волонтерам.

11:03 22.08.2022

ПОЛІЦЕЙСЬКИЙ ГРОМАДИ, ОСОБЛИВО У СЕЛАХ - ЦЕ ПЕРШИЙ ПОМІЧНИК У БАГАТЬОХ ПИТАННЯХ

За словами керівника обласної військової адміністрації Дмитра ЖИВИЦЬКОГО, наразі Меморандум про співпрацю та партнерство із проєктом «Поліцейський офіцер громади» підписали 33 громади Сумщини, 9 із яких розташовані на кордоні з рф. Білопільська громада в тому числі

15:02 17.08.2022

СЬОГОДНІ – МОНЕТА, А ЗАВТРА – РАКЕТА!

Зробіть свій внесок у перемогу, навіть якщо це лише 10 копійок. Зараз у країні 14 мільярдів монет, які можуть перетворитися на потужну зброю та посилити нашу армію. Ці монети можуть стати дронами, танками та ракетами. Тому Національний банк України разом із партнерами оголосив мобілізацію монет.

14:23 15.08.2022

З Днем молоді!

Молодь завжди є окрасою, надією і рушійною силою суспільства. Для тих, хто молодий тілом і душею, хто живе яскраво, повноцінно і цікаво, немає нічого недосяжного.

08:03 12.08.2022

Допомога дітям військовослужбовців Білопілля

09 серпня 2022 року на території Білопільської територіальної громади для дітей із родин військовослужбовців відбулася благодійна акція за ініціативи координатора проекту з оздоровлення і реабілітації дітей з прикордонних територій – Тетяни МИРОНЕНКО, депутата Сумської обласної ради – Віталія КАЛІНІЧЕНКА та ТОВ «Телекомпанія Соціальне Телебачення Сумщини».

11:13 11.08.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь