A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

В Дії стартувало опитування про дату святкування Різдва в Україні

Міністерство культури та інформаційної політики разом з Міністерством цифрової трансформації проведуть голосування в Дії про святкування Різдва. Відповісти на запитання можна в застосунку з 24 грудня по 30 грудня. Результати опитування потрібні, аби краще знати настрої українців.

09:45 26.12.2022

Об’єкти критичної інфраструктури: Мінагрополітики розпочало прийом заявок від підприємств сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу

Міністерство аграрної політики та продовольства України, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів, визначатиме перелік об’єктів критичної інфраструктури сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу.

09:15 26.12.2022

МОН ПРЕЗЕНТУВАЛО ПЛАТФОРМУ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ «ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА ОНЛАЙН»

Міністерство освіти і науки презентувало платформу дистанційного навчання «Професійна освіта онлайн». Вона дозволить учням навчатися робітничих професій онлайн, педагогам – доповнити навчання сучасним цифровим контентом та всім охочим – здобути робітничу професію або підвищити професійну кваліфікацію дистанційно.

09:10 26.12.2022

ГРАНТОВІ МОЖЛИВОСТІ АГРІ-ФУД БІЗНЕСУ

Інформуємо, що Сумською торгово-промисловою палатою представлено одну з частин серії дайджестів грантових можливостей, розроблених у рамках діяльності консорціуму «Інформаційно-логістична платформа Агріфуд взаємодія України», членом якого є Сумська торгово-промислова палата.

19:26 25.12.2022

Чергова допомога від надійного європейського партнера

Білопільська громада продовжує отримувати міжнародну технічну допомогу від надійного європейського партнера - Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH та проєкту "Програма ЄС Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України".

20:22 22.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь