Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

Виїзний прийом громадян Білопільським міським головою у Рижівському старостаті

Виїзний прийом громадян Білопільським міським головою у Рижівському старостаті

Білопільський міський голова Юрій Васильович ЗАРКО 19 травня 2020 року о 10:00 годині в приміщенні Рижівського старостату за адресою: с.Рижівка, вул.Ювілейна, буд.4, корп.2, проведе особистий прийом громадян.

10:00 15.05.2020

Здавав землю в оренду – задекларуй отриманий дохід

Здавав землю в оренду – задекларуй отриманий дохід

В управлінні у м. Сумах ГУ ДПС у Сумській області інформують, що при отриманні у 2019 році фізичною особою – орендодавцем доходів від здавання в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення, земельної частки (паю), майнового паю іншій фізичній особі – орендарю, яка не є податковим агентом (самозайнятою особою), орендодавець визначає свої податкові зобов’язання у річній податковій декларації про майновий стан і доходи та сплачує податок. 

15:16 14.05.2020

Про індексацію пенсійних виплат

Про індексацію пенсійних виплат

Індексація пенсій передбачена Законом України "Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування" і проводиться в порядку та на умовах, які визначає Кабінет Міністрів України. Так, у поточному році на виконання постанови КМУ від 01 квітня 2020 року №251 "Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році" головним управлінням Пенсійного фонду України в Сумській області з 1 травня 2020 року було проіндексовано пенсійні виплати.

10:24 13.05.2020

Про оброблення полів засобами захисту рослин

Про оброблення полів засобами захисту рослин

Повідомляємо власників пасік, які розташовані на території Білопільської міської ради про те, що Білопільська філія ДП «Укрліктрави» протягом травня-липня 2020 року буде проводити обробку полів для захисту сільськогосподарських культур від бур'янів, хвороб та шкідників.

09:23 13.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь