A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Новини

Дата: від до Скинути

ЯК БАТЬКИ МОЖУТЬ ПОПЕРЕДИТИ ЗАРАЖЕННЯ ДІТЕЙ КОРОНАВІРУСОМ?

З початку 2022 року кількість дітей, госпіталізованих із COVID-19 або підозрою на нього, зросла майже в чотири рази. Як повідомили в Міністерстві охорони здоров’я України, батьки можуть попередити зараження дітей коронавірусом.

08:53 03.02.2022

ЗЕЛЕНІ КУЛІ НА ДЕРЕВАХ

Омела  – вічнозелена рослина-напівпаразит. Це рослина з тонкими гілочками, вузькими парними листочками і жовтувато-білими ягодами.  Омела вкорінюється високо в гілках старих дерев, де розростається в кущики кулеподібної форми. Вологу і поживні речовини омела забирає з середини дерева, на якому росте, запускаючи свої корені глибоко під кору «господаря». Омела «заселяється» переважно на старих яблунях, однак її можна побачити і на інших деревах: на глоду, тополях, липах, каштанах, горобині, березі, акації, дубі й навіть на деяких хвойних породах. 

16:24 02.02.2022

Поради споживачам: як вберегтися від підробок купуючи насіння

Управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області нагадує, що до вибору насіння овочевих та баштанних культур треба віднестись відповідально, щоб уникнути ризику придбання неякісного насіння. 

16:17 02.02.2022

ФОРМУЄМО ТЕРИТОРІАЛЬНУ ОБОРОНУ СУМЩИНИ

В Україні від початку року запрацював закон про основи національного спротиву. Тепер у країні формуються Сили територіальної оборони, які у разі загрози виконуватимуть завдання у межах своєї місцевості

13:15 02.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь