Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Вплив війни на туризм в Україні: загальнонаціональне опитування

Дата: 11.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 177

Фото без опису2 роки повномасштабної війни завдали серйозного удару по туристичній галузі України. З метою оцінки реального стану справ Асоціація в'їзних туроператорів України Association of Incoming Tour Operators of Ukraine, Українська асоціація готелів та курортів UHRA - Ukrainian Hotel & Resort Association, Всеукраїнська асоціація гідів, Українська ресторанна асоціація та Державне агентство розвитку туризму України спільно ініціюють загальнонаціональне опитування щодо наслідків впливу війни на туристичну галузь України.

Ваша участь та думка допоможуть:

  • Окреслити чітку картину впливу війни на різні сектори туристичної галузі: готельний бізнес, туроператорів, турагентів, заклади харчування, гідів та фахівців туристичного супроводу.
  • Визначити найбільш актуальні проблеми, з якими стикаються суб'єкти туристичної діяльності в умовах війни.
  • Сформувати дієві шляхи підтримки та розвитку туризму в Україні на етапі післявоєнного відновлення.

Відповіді будуть використовуватися лише в узагальненому вигляді для дослідницьких цілей. Опитування є цілком анонімним, тож закликаємо вас бути щирими та відвертими у ваших відповідях. Сподіваємося, що спільними зусиллями ми зможемо отримати таку необхідну для туристичного ринку аналітику щодо його реального стану!

Відповіді приймаються до 18:00, 24 липня 2024 року.

ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ https://forms.gle/y6JvC3yxeTh1RHAR8

Додаткова інформація: Це опитування та подальший аналіз здійснюються за підтримки Ібрагіма Оста, старшого радника з питань економічного зростання Chemonics International, професора менеджменту Школи бізнесу Університету Джорджа Вашингтона та Лорі Пеннінгтон-Грей, докторки філософії, заслуженої професорки, директорки Центру економічної досконалості в галузі туризму та економічного розвитку сім'ї Річардсон Університету Південної Кароліни. Їхній досвід та аналіз нададуть цінну інформацію для детального дослідження, спрямованого на підтримку спільних зусиль, спрямованих на збереження та відродження індустрії туризму та гостинності в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь