Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Як голосували депутати на засіданні 53 сесії Білопільської міської ради

Дата: 30.05.2024 18:51
Кількість переглядів: 108

Фото без описуІнформація про результати прийняття рішень на засіданні 53 сесії Білопільської міської ради VIIІ скликання, яка відбулась 30 травня 2024 року.

Присутніх депутатів: 17 (всього депутатів 26).

Прийнято рішень: 20

1. Про внесення змін до рішення Білопільської міської ради № 1076 від 21.12.2023 року «Про затвердження Програми підтримки та розвитку КНП «Білопільського ЦПМД» на 2023-2025 роки».
2. Про внесення змін до рішення Білопільської міської ради від 07.12.2023 №1035 «Про затвердження «Програми підтримки Збройних Сил України та підрозділів територіальної оборони, добровольчих формувань по Білопільській міській територіальній громаді на 2024 рік».
3. Про затвердження Комплексної програми «Соціальної підтримки ветеранів війни  та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих ветеранів війни), Захисників та Захисниць України на 2024-2026 роки».
4. Про затвердження в новій редакції Статуту Комунального некомерційного підприємства Білопільської міської ради «Білопільський центр первинної медичної допомоги».
5. Про внесення змін до рішення міської ради VІІІ скликання від 28.01.2021 року № 171 «Про затвердження структури загальної чисельності апарату виконавчого комітету Білопільської міської ради».
6. Про внесення змін до рішення міської ради VІІІ скликання № 1046 від 07.12.2023 року «Про бюджет Білопільської міської територіальної громади на 2024 рік» 1853500000  (код бюджету).
7. Про зміну цільового призначення комунального майна.
8. Про внесення змін та доповнень до Переліків майна, що підлягають передачі в оренду та приватизації, затверджених рішенням Білопільської міської ради сьомого скликання № 275 від 27.03.2020 р.
9. Про затвердження умов оренди комунального майна.
10. Про приймання - передачу майна.
11. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
12. Про затвердження технічної  документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності.
13. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
14. Про внесення змін до рішення Білопільської міської ради від 28.02.2024  № 1137 «Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)  та виготовлення документів, що посвідчують право власності на земельні ділянки».
15. Про надання податкових пільг з земельного податку та визнання земельних ділянок непридатними для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами.
16. Про надання дозволу на об`єднання земельних ділянок та розробку технічної документації із землеустрою щодо об`єднання земельних ділянок 
комунальної власності.
17. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки та розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності на території Білопільської міської ради.
18. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об`єктів і споруд електронних комунікацій.
19. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки.
20. Про уточнення площі та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та виготовлення документів, що посвідчують право власності та оренди на земельні ділянки.

Не прийнято рішень: 7

1. Про затвердження Перспективного плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Білопільської міської ради на 2024 – 2027 роки.
2. Про припинення шляхом ліквідації  Білопільської гімназії №5 Білопільської міської ради Сумського району Сумської області.
3. Про припинення діяльності Воронівської філії Білопільського ліцею №1 Білопільської міської ради Сумської області.
4. Про припинення діяльності Ганнівсько-Вирівської філії Куянівської  гімназії Білопільської міської ради Сумського району Сумської області.
5. Про припинення діяльності Павлівської філії Білопільської гімназії №3 Білопільської міської ради Сумського району Сумської області.
6. Про припинення діяльності Рижівської філії Білопільської гімназії №3 Білопільської міської ради Сумського району Сумської області.
7. Про зміну цільового призначення комунального майна.

Знято з порядку денного: 0


Поіменне голосування проектів рішень


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь