Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулась нарада щодо питань у сфері ЖКГ Білопільської громади

Дата: 12.03.2024 14:39
Кількість переглядів: 265

Фото без описуБілопільський міський голова Юрій ЗАРКО провів оперативну нараду з питань житлово-комунального господарства за участі керівників комунальних підприємств та установ ЖКГ громади.

Керівник ТОВ «есі Білопілля» Валерій НИЗОВИЙ розповів про стан проходження опалювального періоду в місті Білопілля, про ситуацію з розрахунками населення з підприємством за надані послуги.

Керівники КП «Житловик Білопілля» Павло ГАРКАВЕНКО та КУ «Благоустрій Білопілля» Юрій РІТІКОВ доповіли про ситуацію з прибиранням та вивозом сміття та вирубаної порослі й гілля.

«Зараз розпочався період прибирання та обрізання дерев, особливо в приватному секторі, тому гілля постійно з’являється на узбіччях та біля контейнерів зі сміттям. Намагаємося все зробити вчасно» – повідомив під час доповіді Юрій РІТІКОВ.

Дмитро ГЛУЩЕНКО, директор КП «Водоканал Білопілля»,  доповів про поточну ситуацію щодо водопостачання та водовідведення на території Білопільської громади та про хід ремонтних робіт по Смирнівській водонапірній башті.

За результатами наради Білопільський міський голова надав окремі доручення керівникам підприємств та установ щодо поточної діяльності та наголосив на питанні наведення благоустрою на території громади.

«Поки дозволяє погода необхідно навести чистоту та порядок на нашій території. Нажаль постійні обстріли громади не дають нам працювати в звичайному режимі. Тому під час роботи звертайте особливу увагу на безпеку своїх працівників» - зазначив Юрій ЗАРКО, підсумовуючи нараду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь