A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Гранти для підтримки середніх та великих переробних підприємств

Дата: 06.02.2024 20:22
Кількість переглядів: 134

Фото без описуПрограма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ), яку впроваджує компанія «Кімонікс Інтернешнл Інк.», оголошує прийом грантових заявок на реалізацію заходів, спрямованих на підтримку та розвиток українських переробних підприємств у таких галузях: виробництво упаковки та пакувальних матеріалів, харчова промисловість, машинобудування та металообробка, текстиль, продукти для відновлення та відбудови (будівельні матеріали, вікна, двері, металоконструкції, електротовари тощо).

Зокрема, гранти підтримуватимуть середні та великі підприємства з кількістю працівників понад 100 осіб та річним оборотом не менше 200 мільйонів гривень, діяльність яких сприяє розширенню існуючого виробництва, створенню нових інноваційних продуктів та модернізації виробництва, що призведе до створення нових робочих місць, збільшенню обсягу продажів як на внутрішньому, так і міжнародному ринках.

Програма USAID КЕУ очікує надати орієнтовно 10 000 000 доларів США шляхом присудження орієнтовно до 30 грантів, сума яких орієнтовно становитиме від 150 000 доларів США до 500 000 доларів США, залежно від обсягу діяльності та остаточних домовленостей із Програмою USAID КЕУ. Очікується, що кожен грант в рамках цього запиту триватиме до десяти місяців. Програма КЕУ надаватиме пріоритет проектам, у яких ресурси USAID поєднуються із внесками грантоотримувачів, де внесок складає від 30 до 50% від загального бюджету. 

Дата початку прийому заявок: 23 січня 2024 року.

Дата проведення інформаційної онлайн-сесії: 13 лютого 2024 року.

Кінцева дата подання письмових запитань: 19 лютого 2024 року.

Кінцева дата надання письмових відповідей: 22 лютого 2024 року.

Кінцевий термін подання заявок: 8 березня 2024 року. 

Щоб подати заявку, заповніть, будь ласка, онлайн-форму на порталі управління заявками Submittable та дотримуйтесь інструкцій щодо заповнення та завантаження необхідних документів. Цей ЗПЗ, включно з інструкціями щодо заповнення заявки та шаблонами, доступний у форматі MS Word за посиланням: drive.google.com

Усі запитання щодо цього запиту слід надсилати на адресу grants@cepukraine.org до 19 лютого 2024 року. КЕУ надасть письмові відповіді на запитання через платформу Submittable.

Для підтвердження участі в інформаційній онлайн-сесії, будь ласка, заповніть реєстраційну форму за посиланням: Інформаційна онлайн-сесія щодо грантів для підтримки середніх та великих виробничих підприємств (google.com)  до 12 лютого 2024 року.  Програма КЕУ надасть посилання для участі в інформаційній онлайн-сесії лише тим заявникам, які зареєструвалися до зазначеного кінцевого терміну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь