Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Подарунки від маленьких волонтерів із Швейцарії

Дата: 23.01.2024 09:02
Кількість переглядів: 150

Фото без описуНастало передноворіччя 2024 року. Якраз той казковий час, коли трапляються дива і бажання, навіть дорослих людей,  здійснюються.

Так, здійснилося ще одне, навіть не бажання, а проста необхідність.

Комунальна установа Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» отримала необхідні дидактичні матеріали для самих найменших. Сортери, м'які іграшки, що відображають тварин та саме головне – в кольорах, що відповідають дійсності, брязкальця, конструктори та ще багато чого іншого.

Такий подарунок зробили наші найменші друзі із Швейцарії - Женя і Тимофій. Діти народилися в сім'ї волонтерки Оксани Кобзар, яка з подругою Лотою Йостен створили фонд «Бути дитиною в Україні» і допомагали протягом 10 років Білопільській школі-інтернат. 

Женя і Тимофій Кобзар, на літні канікули приїздили в Україну до бабусі в Білопілля, знають місто та люблять його, дуже хвилюються та ще по-дитячому переймаються іншими.

Такі волонтерські дарунки вже не в перше отримує ІРЦ, вони досить потужно допомагають в роботі. Але якось по-особливому  вражають вчинки саме дітей. Вони роблять це від всього щирого серця, мріючи про прекрасне та яскраве.

Ці маленькі волонтери наслідують своїх батьків. Знаючи історію свого міста та про те, що відбувається тут сьогодні, вони вирішили допомагати іншим з-за кордону. Саме такі вчинки говорять про те, що наше майбутнє буде в надійних руках. А разом, підтримуючи один одного – ми сила!

Слід зазначити і те, що Оксана Кобзар є засновницею Женевського Осередку Українського Товариства у Швейцарії та Асоціації Д, які допомагають українцям з початку повномасштабного вторгнення росії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь