A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради

Дата: 22.01.2024 11:24
Кількість переглядів: 221

Фото без опису19 січня 2024 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради. На засіданні було розглянуто 25 питань порядку денного.

Зокрема, було розглянуто звіти щодо виконання бюджету Білопільської міської територіальної громади за 2023 рік, про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Білопільської міської ради протягом 2023 року, про підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті міської ради за 2023 рік.

Окремо слід відзначити звіт поліцейського офіцера громади Любов Максименко, щодо стану дотримання законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку, безпеки та результатів діяльності на відповідній поліцейській дільниці за 2023 рік. 

Зі словами подяки щодо впровадження та підтримки діяльності офіцера громади виступили Ірина Макушенко - начальник сектору взаємодії з громадами Управління превентивної діяльності та Дмитро Терещенко - начальник сектору взаємодії з громадами Сумського РУП.

За сумлінне виконання службових обов’язків, Білопільську громаду та поліцейського офіцера Білопільської територіальної громади було відзначено подякою заступника Голови Національної поліції України Олександра Фацевича.

Потім було розглянуто ряд питань щодо благоустрою, містобудування, ЖКГ, земельні та соціально-побутової ситуації та прийнято план роботи виконавчого комітету Білопільської міської ради на І півріччя 2024 року.

За результатами було прийнято відповідні рішення виконавчого комітету з врахуванням усіх змін та пропозицій, які було запропоновано під час проведення засідання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь