A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Навчальний інтенсив для представників і представниць ОГС Харківщини, Сумщини та Чернігівщини «Гуманітарна спроможність»

Дата: 05.01.2024 09:34
Кількість переглядів: 303

Фото без описуРозпочинається набір учасниць і учасників на серію освітніх тренінгів для представників ОГС, які хочуть навчитися писати грантові заявки, залучати фінансування на реалізацію своїх гуманітарних ідей для громади, якісно та ефективно управляти проєктами.

Ці тренінги також підійдуть тим, кому цікаво дізнатися про правила і принципи гуманітарного реагування, та способи залучення зовнішнього фінансування для проєктів у соціально-гуманітарній сфері. 

Повномасштабна війна в Україні посилила виклики перед цивільним населенням, а також порушила  функціонування організацій громадянського суспільства, які надають допомогу і підтримку жителям громад. Особливо актуальними є виклики, спричинені ускладненою безпековою ситуацією, пережитою окупацією, актами насильства та наруги, вимушеними переїздами та облаштуванням на новому місці. ОГС також потребують підтримки та ресурсів для зміцнення власної спроможності, посилення діяльності і подальшого подолання гуманітарної кризи.

Завдяки стратегічному партнерству між ГО «Джерело надії України», ГО «Агенція сталого розвитку міста», БО БФ «Хай Тех» надаємо  екстрену допомогу вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України. Зокрема працюємо також над розбудовою спроможності малих ОГС Харківщини, Сумщини та Чернігівщини та проводимо п’ятиденну серію тренінгів.

Запрошуємо представників і представниць ОГС взяти участь у серії тренінгів «Гуманітарна спроможність». Бажаєте отримати нові знання, як писати гранти та залучати фінансування? Цікавитеся, як якісно та правильно формувати структуру, цілі та результати проєкту? Хочете знати, як підготувати детальний опис всіх розділів грантової заявки, базові інструменти оцінки результатів проєкту? Бажаєте навчитися вести комунікації у грантових проєктах і програмну звітність за результатами? Прагнете заглибитися у питання щодо гуманітарних принципів і правил? Хочете посилити власні компетенції та знання для покращення реагування на гуманітарні виклики, розробки та впровадження нових довгострокових рішень, спрямованих на подолання гуманітарної кризи, спричиненої внаслідок воєнних дій в Україні?

Запрошуємо активних представниць і представників громадських та благодійних організацій, досвідчених та новоспечених організацій громадянського суспільства та інших громадських об'єднань, які надають допомогу постраждалому населенню та здійснюють гуманітарне реагування. Від однієї організації може бути запрошено до двох осіб.

Реєструйтеся за посиланням: https://forms.gle/vLpuAtMkwDVFcsEq6 

Де і коли будуть проведені тренінги? 

  1. м.Прилуки (Чернігівська область), 17-21 січня 2024 року
  2. м.Харків, 27-31 січня 2024 року
  3. м.Суми, 2-6 лютого, 2024 року
  4. м.Чернігів, 14-18 лютого 2024 року
  5. м.Суми, 20-24 лютого 2024 року

Реєстрація: https://forms.gle/vLpuAtMkwDVFcsEq6 

Якщо потребуєте покриття витрат на проживання і харчування, зазначте це у реєстраційній  формі.

Серія тренінгів «Гуманітарна спроможність» для ОГС є безоплатним, та відбувається в межах реалізації проєкту «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України», у співпраці з Mercy Corps та за фінансової підтримки уряду Великої Британії.

Організатори забезпечують учасників харчуванням, покривають витрати вартості проїзду (за наявності підтверджуючих квитків), та забезпечать проживанням в готелі.

Посилюємо спроможність ваших організацій та разом змінюємо громади!


Довідково: Проєкт «Екстрена допомога вразливим категоріям населення в північно-східних регіонах України» реалізується ГО «Джерело надії України» у партнерстві з Mercy Corps за фінансової підтримки уряду Великої Британії 

Даний проєкт можливий завдяки стратегічному партнерству ГО «Джерело надії України» (м.Вінниця), ГО «Агенція сталого розвитку міста» (м.Рівне), БО БФ «Хай Тех» (м.Суми) на національному рівні.

Для отримання детальної інформації щодо участі в заходах просимо звертатися до комунікаційниці проєкту Валерії Ісай, lera.isai25@gmail.com; щодо партнерства в проєкті - до координаторки проєкту Олени Хмельник olena.khmelnyk@springofhope.org.ua.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь