Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

З 9 січня 2024 року по 31 березня 2024 року оголошується приписка до призовної дільниці громадян чоловічої статі 2007 року народження

Дата: 21.12.2023 08:57
Кількість переглядів: 244

Фото без описуНа підставі НАКАЗУ Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, відповідно до Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” з 09 січня по 31 березня 2024 року оголошується приписка до призовної дільниці Сумського району Сумської області громадян України 2007 року народження.

Явці для приписки підлягають усі громадяни України, які народилися з 1 січня по 31 грудня 2007 року включно, постійно або тимчасово проживають на території Сумського району, а також громадяни старшого призовного віку, які не були приписані раніше.

Усі громадяни України, яким належить з’явитися для приписки до призовної дільниці, зобов’язані прибути за адресами: вул.Янки Купали, 1, м.Суми; вул.Соборна, 46, м.Білопілля; вул.Сумська, 7, м.Лебедин; вул.Мезенівська, 1, смт.Краснопілля,  у  визначений для них час, маючи при собі документи, що зазначені у повістці. Громадяни, які не отримали повістку, зобов’язані прибути за зазначеними адресами з 13 по 27 лютого 2024 р., маючи при собі документи, які посвідчують особу.

На підставі Закону України  “Про військовий обов’язок і військову службу” керівники підприємств, установ, організацій та навчальних закладів зобов’язані звільнити громадян, яким необхідно прибути для  приписки до призовної дільниці, на час, необхідний для проходження приписки, і забезпечити їх своєчасну явку до Сумского районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки та підпорядкованих відділів.

Громадяни, які ухиляються від приписки і не з’являються за повісткою до Сумського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки чи до підпорядкованих відділів, несуть відповідальність згідно з законодавством.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь