Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Фінансова підтримка аграріїв – 2024

Дата: 11.12.2023 14:06
Кількість переглядів: 222

Фото без описуУ 2024 році в рамках бюджетної підтримки Світового банку планується пряма фінансова підтримка найбільш вразливої групи агропідприємств - невеликих фермерських господарств, які обробляють до 120 гектарів землі.

Вони отримають одноразову виплату в розмірі 4 тисячі гривень на гектар. А ті, які знаходяться на деокупованих територіях, - 8 тисяч на гектар.

Процедура прийому заявок та оформлення виплат буде здійснюватись відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 р. № 918 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» підтримка надаватиметься у вигляді окремої бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення (1 гектар) виробникам сільськогосподарської продукції, що мають у власності/користуванні до 120 га для провадження сільськогосподарської діяльності на територіях окремих районів ряду областей, на яких відповідно до наказу Мінреінтеграції від 22.12.2022 № 309, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України від 23.12.2022 за № 1668/39004, завершені бойові дії та припинена їх можливість, завершена тимчасова окупація. 

Виплати будуть здійснюватись через Український державний фонд підтримки фермерських господарств виробникам с/г продукції, зареєстрованим у ДАР

Ці заходи мають допомогти виробникам і в наступному році забезпечити виробництво достатньої кількості агропродукції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь