Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Привітання Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА до Дня місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2023 07:57
Кількість переглядів: 245

Фото без описуШановні працівники та ветерани органів місцевого самоврядування Білопільської міської територіальної громади! Від щирого серця вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування!

День місцевого самоврядування – це свято усієї громади. І тих, хто представляє її інтереси у складі депутатського корпусу, і тих, хто працює у виконавчих органах місцевих рад, і тих, хто своєю щоденною самовідданою працею примножує здобутки громади. Адже сьогодні від кожного з нас залежить  розвиток нашої громади.

Уклін і шана Вам, за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадсько-політичному житті, здатність здолати усі негаразди. Особливі слова подяки ветеранам місцевого самоврядування, які віддали частину своєї душі в його становлення та розвиток.

Сердечно бажаю усім, хто працює на благо громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров`я, достатку й благополуччя.

З повагою
Білопільський міський голова                    Юрій ЗАРКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь