Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Привітання Білопільського міського голови Юрія ЗАРКА з Днем працівників сільського господарства

Дата: 19.11.2023 00:15
Кількість переглядів: 212

Фото без описуШановні аграрії Білопільської громади! Прийміть щирі вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників сільського господарства.

Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають нашу благодатну ниву. 

Це день, коли ми віддаємо данину пошани людям, що взяли на себе найважчу і найважливішу турботу – працювати на землі і годувати країну. Адже з маленького хлібного зернятка починається потужність і сила нашої громади, району, нашої держави.

Щиро дякуємо всім, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі – хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам та ветеранам агропромислового виробництва, – за любов до землі, мудрість і витримку, особливо в наш надскладний час. 

Нехай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять не тільки моральне задоволення, а й гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

Бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров’я, радості, добробуту, миру, родинного затишку, лагідної погоди та багатих врожаїв.

Хай не знають втоми ваші натруджені руки, нехай щедрою буде ваша життєва нива, а труди ваші й надалі хай збагачують Україну та прославляють нашу Білопільську громаду!

З повагою
Білопільський міський голова                                                   Юрій ЗАРКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь