Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Особистим селянським господарствам та фермерським господарствам, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці

Дата: 13.10.2023 08:15
Кількість переглядів: 174

Фото без описуПовідомляємо, щодо процедури оцінки (визначення розміру) шкоди та збитків, завданих особистим селянським господарствам та фермерським господарствам, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці внаслідок збройної агресії російської федерації, здійснюється відповідно до нормативно-правових актів.

Зокрема: до підпункту 22 пункту 2 Порядку визначення шкоди та збитків, завданих Україні, внаслідок збройної агресії російської федерації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 р. № 326 (зі змінами), наказу Міністрества аграрної політики та продовольства України від 28 червня 2023 року №1328 «Про затвердження Методики визначення шкоди та збитків, завданих особистим селянським господарствам таабо фермерським господарствам, що зареєстровані як фізичні особи – підприємці, внаслідок збройної агресії російської федерації», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12 липня 2023 року за №1182/40238 (далі Методика).

Подання відомостей щодо розміру збитків, завданих сільськогосподарській техніці та обладнанню здійснюється за формою 7 до Методики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь