Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Грантова підтримка завдяки конкурсу за підтримки ERIKS Development Partner (Швеція)

Дата: 25.09.2023 18:52
Кількість переглядів: 209

Фото без описуІнна МОРГУН, директорка Комунальної установи Білопільської міської ради "Інклюзивно-ресурсний центр" активно приймає участь у різних ініціативах, що сприяють підвищенню кваліфікаційного рівня та спрямовані на подальший розвиток діяльності в громадах України.

В рамках проекту ERIKS-630502 «Допомога, відновлення, відбудова заради дітей та України, про яку вони мріють», який ГО «Жіночий консорціум України» реалізує у співпраці та за підтримки ERIKS Development Partner (Швеція) в літній період цього року пройшла навчання у Грантовій школі для жінок 2.0 за запрошенням та взяла участь у конкурсі на отримання грантової підтримки, що була надана ГО ЖКУ-ЕРІКС.

Таким чином було отримано дидактичне обладнання у вигляді великого набору Дари Фребеля та карток Пекс, що надасть змогу вже з сьогоднішнього дня дітям з особливими освітніми потребами отримувати більше можливостей для розвитку та навчання. Така потужна грантова допомога, що передбачає також і попереднє навчання є великою підтримкою для надання якісних послуг і стимулом рухатися далі в своїй професійній діяльності.

Чудова новина здійснила ще одну маленьку мрію. Отримане довгоочікуване обладнання стане неабиякою опорою у роботі з дітьми Білопільської, Ворожбянської та Річківської територіальних громад та допоможе зробити ще один крок до їхнього успішного майбутнього.

Така ініціатива, спрямована на вирішення деяких питань щодо обладнання з позитивним результатом, вже не перша. Велика подяка всім причетним! Тільки разом до успіху та процвітання не дивлячись ні на що!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь