Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу

Дата: 20.09.2023 10:05
Кількість переглядів: 189

Фото без описуУ період з 08.09. по 18.09.2023 року включно, у рамках співпраці, відбулися засідання команд психолого-педагогічного супроводу учнів з особливими освітніми потребами у навчальних закладах Білопільської, Річківської, Ворожбянської територіальних громад. 

Засідання команд психолого-педагогічного супроводу забезпечують ефективність освітнього процесу дітей, які здобувають освіту в інклюзивних  класах закладів загальної середньої освіти. 

На початку навчального року педагогічними працівниками, фахівцями ІРЦ, батьками здобувачів освіти визначено основні цілі і завдання, шляхи реалізації індивідуальної програми розвитку, обговорено важливі питання адаптації та модифікації освітньої програми та корекції розвитку. 

Для результативного навчання учнів з особливими освітніми потребами працюють одразу кілька фахівців і координація їхньої роботи необхідна для досягнення успішності учня. 

Взаємоузгоджена комплексна діяльність педагогів, практичних психологів та вузькопрофільних фахівців за активної участі батьків дитини з ООП, спрямована на створення необхідних умов в освітньому процесі, з метою розвитку особистості дитини, засвоєння нею знань, умінь і навичок, її самореалізації та соціалізації. Командна робота завжди допомагає вибудувати стратегію подальшої діяльності, знаходити вихід з проблемних, складних питань. 

В ході засідань фахівці (консультанти) комунальної установи Білопільської міської ради «Інклюзивно-ресурсний центр» у складі: директора установи Інни МОРГУН, практичних психологів Наталії КІР’ЯНОВОЇ, Тетяни ОВСІЄНКО, вчителя-реабілітолога Ірини ЛУЦЕНКО, вчителя-дефектолога Вікторії ПАВЛЕНКО надали методичні рекомендації щодо індивідуальних програм розвитку та їх реалізації, проведення корекційно-розвиткових занять.

Вітаємо всіх із початком 2023-2024 навчального року з побажанням миру та подальшої плідної співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь