Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Нам потрібні люди, які хочуть вигнати окупантів з нашої землі та здатні і хочуть навчатися

Дата: 18.09.2023 10:32
Кількість переглядів: 174

ХартіяНам потрібні люди, які хочуть вигнати окупантів з нашої землі та здатні і хочуть навчатися. Решту зробимо ми. Ми вміємо готувати якісних воїнів, які будуть робити все для того, аби захистити нашу державу. Ми зробимо з тебе бійця, який буде ставити перед собою цілі на кожен день, виконувати їх і пишатися собою!

Героїчний штурм посадок, зачистка будинків у місті, круті ролики про десантування з бронетехніки, спалювання ворожої техніки – ми розуміємо, як вам хочеться стати героями! 

Але найближчими місяцями для вас в «Хартії» цього не станеться.

Причина проста – ви як майбутні бійці спочатку маєте навчитися всьому, що допоможе зберегти власне життя та життя побратимів. Адже життя кожного бійця – це найбільша цінність.

Тому ви будете навчатись у найкращих, і не тільки в Україні, а й за кордоном. Повторювати вправи сотні разів, вистрілювати сотні набоїв на полігонах. Ви пройдете навчання як індивідуальні, так і у складі відділень, рот, батальйонів.

І лише після цього ви будете готові виконувати реальні бойові завдання. 

Варто знати, що окрім бойових професій є велика кількість спеціальностей які теж мають цінність для «Хартії» – електрик, системний адміністратор, кухар, водій, автослюсар можуть своїми вміннями принести значно більше користі, аніж в бойових  порядках.

Виконувати небезпечні завдання з елітою – це твій рівень? 13 бригада Національної гвардії України «Хартія» має такий варіант:

  • Телефонуй за номером: 0800 350 901
  • Залишай заявку на сайті: https://khartiia.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь