Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Незалежна Україна – надійний форпост стабільності і спокою всього цивілізованого світу

Дата: 24.08.2023 09:26
Кількість переглядів: 243

Фото без опису«День незалежності - це не просто день народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління українців, які боролися за незалежність і суверенітет. Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів. Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна Україна – надійний форпост його стабільності і спокою. 32 річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода» - Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО.

До 32 річниці Незалежності України в Білопіллі відбулось покладання квітів до Меморіалу «Алея Слави героїв АТО» та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів, які захищали незалежність України.
Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Відстоюючи власну незалежність сьогодні, ми убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку агресора, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.

«Вітаю всіх з Днем Незалежності! Любіть Україну, цінуйте Україну! Ми обов'язково переможемо, а потім відбудуємо її стане вона ще гарнішою та ще кращою!» - наголосив Білопільський міський голова під час виступу.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь