Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Незалежна Україна – надійний форпост стабільності і спокою всього цивілізованого світу

Дата: 24.08.2023 09:26
Кількість переглядів: 262

Фото без опису«День незалежності - це не просто день народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління українців, які боролися за незалежність і суверенітет. Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів. Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна Україна – надійний форпост його стабільності і спокою. 32 річниця Незалежності України стане нагадуванням усьому світу, як дорого коштує людська свобода» - Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО.

До 32 річниці Незалежності України в Білопіллі відбулось покладання квітів до Меморіалу «Алея Слави героїв АТО» та вшанування хвилиною мовчання загиблих воїнів, які захищали незалежність України.
Цей день, що є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою державу, відзначається як найголовніше свято нашої країни.

Відстоюючи власну незалежність сьогодні, ми убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку агресора, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.

«Вітаю всіх з Днем Незалежності! Любіть Україну, цінуйте Україну! Ми обов'язково переможемо, а потім відбудуємо її стане вона ще гарнішою та ще кращою!» - наголосив Білопільський міський голова під час виступу.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь