A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Участь у "Програмі підтримки вчителів навчальних закладів та інклюзивно-ресурсних центрів"

Дата: 07.08.2023 08:23
Кількість переглядів: 452

Фото без описуЩоб домогтися найкращих результатів у роботі  з дітьми, які потребують допомоги, треба мати чимало інструментів і кейсів. Їх дають різні платформи та курси, найкращі ж – практичні. Як і належить тим, хто в постійному пошуку дієвих технік, ми це зробили!

Більше місяця наша педагогічна команда ІРЦ проходила курс «Підтримки вчителів загальноосвітніх навчальних закладів та інклюзивно–ресурсних центрів» від благодійної організації «Бачити серцем». Це були наповнені, змістовні та безцінні години саморозвитку, обміну досвідом, освоєння та відпрацювання практичних навичок у роботі з дітьми з різними порушеннями розвитку.

Щодня ми з інтересом очікували зустрічей, оскільки програма навчання була побудована по блоках, які були направлені на особливості комунікації та соціалізації з дітьми з порушеннями розвитку, на організацію навчального процесу в онлайн та офлайн форматах, на психологічну допомогу в інклюзивній освіті, а ще цілий блок був виділений на психологічну підтримку вчителів. Ми мали змогу спостерігати за онлайн – табором для підлітків з інвалідністю, з якими займались різні тренери, що допомогали їм розширити коло їхнього спілкування та знайти друзів, освоїти нове. Стежили за груповою роботою батьків дітей, оскільки батькам потребують підтримки, щоб пройти шлях від стадії заперечення до прийняття.Завдяки таким проектам суспільство становиться більш освідченими та усвідомленим.

Такі заняття надають стимул до саморозвитку. Такі практичні навички – безцінні та вже використовуються в ІРЦ в ході різноманітних заходів.

Щира подяка благодійній організації « Бачити серцем» за безцінну інформацію та самовіддачу.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь