Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Відбулось засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради

Дата: 24.07.2023 10:48
Кількість переглядів: 297

Фото без опису21 липня відбулося засідання виконавчого комітету Білопільської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Юрія ЗАРКА. У ході засідання було розглянуто низку важливих питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Членами виконавчого комітету було заслухано звіт щодо виконання бюджету Білопільської міської територіальної громади за  І півріччя 2023 року.

За інформацією начальника відділу фінансів Білопільської міської ради Валентини УСИК, за І півріччя 2023 року до  бюджету Білопільської міської територіальної громади надійшло доходів загального та спеціального фондів з урахуванням трансфертів в сумі 118249,4 тис. гривень, що становить 55,63 % до затвердженого річного плану.

Видатки бюджету міської ради за І півріччя 2023 року проведені на загальну суму 102058,5 тис. гривень, або на 45,1 % (226121,0 тис. гривень) до уточнених планових показників за період що аналізується.

Також були розглянуті та встановлені поточні індивідуальні   технологічні нормативи використання питної води комунальним підприємством «Куянівське ТКП» та розглянуто заяви мешканців громади щодо видалення дерев та кущів на території Білопільської міської територіальної громади.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 10 питань порядку денного та прийняли відповідні рішення.

  • Про  виконання  бюджету Білопільської міської територіальної громади за І півріччя 2023 року.
  • Про встановлення поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води комунальному  підприємству «Куянівське ТКП».
  • Про упорядкування адрес.
  • Про призначення опікуна.
  • Про надання матеріальної  допомоги жителям Білопільської міської територіальної громади.
  • Про видалення дерев та кущів на території Білопільської міської територіальної громади.
  • Про надання дозволу на продовження дії паспорту тимчасової споруди.
  • Про рекламу.
  • Про затвердження рішень комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації.
  • Про встановлення розміру щомісячної батьківської плати за навчання, за тимчасове користування музичними інструментами у 2023-2024 навчальному році у комунальному закладу Білопільської міської ради «Білопільська мистецька школа».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь