Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Електровелосипеди – для соціальних працівників

Дата: 14.07.2023 13:41
Кількість переглядів: 774

Фото без описуСьогодні Білопільський міський голова Юрій ЗАРКО вручив ключі від 35  електровелосипедів триколісних вантажних (трициклів) соціальним робітникам територіального центру, які обслуговують кілька населених пунктів громади.

Вітаючи соцпрацівників, Юрій Зарко зазначив, що поповнення велопарку в Територіальному центрі – це результат кропіткої роботи. Громада, завдяки тісній співпраці з німецьким товариством “GIZ” та злагодженій роботі команди, яка координує роботу соціальної сфери, отримала ці трицикли безкоштовно.

Ця підтримка є частиною зусиль, спрямованих на допомогу партнерським громадам України у розширенні переліку адміністративних послуг, яка здійснюється в рамках проєкту "Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України", що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується GIZ Ukraine".

Трицикли — той інструмент, який дозволить надавати допомогу клієнтам більш оперативно та знизить навантаження на соцпрацівників, які витрачають значний ресурс на доїзд до підопічного. Це додасть їм більше мобільності, пришвидшить доставлення харчових продуктів та виїзд до категорії населення, яка потребує допомоги. Цей велосипед заряджається від електроенергії, зарядки вистачає на 40 кілометрів шляху, швидкість він розвиває приблизно 35 км на годину.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь