Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Білопільська міська рада стала одним з переможців конкурсу від проєкту PROSTO “Підтримка доступності послуг в Україні”.

Дата: 08.06.2023 13:46
Кількість переглядів: 337

Фото без описуПроєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» є шведсько-українським проєктом для України з підтримки реформи децентралізації, який фінансується Урядом Швеції через Шведське агентство міжнародного розвитку Sida. 

Його мета – посилити потенціал місцевих органів влади надавати послуги на благо жителів України.

Особливий акцент приділений підтримці громад у створенні та модернізації ЦНАП, покращенні доступу мешканців до послуг, налагодженні діалогу між жителями та керівництвом громад.

Завдяки наданій оргтехніці Білопільський відділ «Центр надання адміністративних послуг» суттєво оновив існуюче технічне обладнання. А це не багато, не мало, а три повністю укомплектовані робочі станції для працівників, два багатофункціональні пристрої та два ноутбуки для можливості працювати з мешканцями нашої громади віддалено (безпосередньо по місцю проживання).

Завдяки цьому буде налагоджена ще більш комфортна робота по наданню якісних адміністративних послуг для жителів Білопільської громади.

Білопільська міська рада вдячна команді Проєкту PROSTO https://prosto.in.ua/ua/pro-proiekt/komanda, @a.matsokin, Уряду Швеції за співпрацю та надання такої суттєвої і необхідної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь