Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури на посаду старости Нововирківського старостинського округу Білопільської міської територіальної громади

Дата: 25.05.2023 17:16
Кількість переглядів: 249

Фото без описуКомісія з проведення громадського обговорення кандидатури старости на території Нововирківського старостинського округу Білопільської міської територіальної громади, створена розпорядженням міського голови № 117-ОД від 25 травня 2023 року, інформує про винесення на громадське обговорення кандидатури на посаду старости в межах Нововирківського старостинського округу – ВОЛІНОЇ Олени Володимирівни, 25.09.1992 року народження, мешканки с. Нові Вирки, вул. Молодіжна, буд. 23.

Громадське обговорення провести на території Нововирківського старостинського округу Білопільської міської територіальної громади, з оформленням підписних листів про підтримку запропонованого кандидата на кожному етапі громадського обговорення в період з 25.05.2023 року по 05.06.2023 року.

Якщо в результаті громадського обговорення кандидата на посаду старости він отримає підтримку більше 20 відсотків голосів від загальної кількості жителів старостинського округу, така кандидатура вважається погодженою з жителями на посаду старости та буде внесена на затвердження сесії міської ради.

Ініціатор громадського обговорення – Білопільський міський голова Юрій Васильович ЗАРКО.

Розпорядженням міського голови № 117-ОД від 25 травня 2023 року «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури Воліної Олени Володимирівни на посаду старости Нововирківського старостинського округу Білопільської міської територіальної громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь