Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Жителів Сумщини запрошують на тренінги з розвитку підприємництва та бізнес-навичок

Дата: 12.05.2023 09:20
Кількість переглядів: 183

 

Фото без описуПРООН та ЄС оголошують набір підприємців Сумської області на тренінги з розвитку бізнеc-навичок для постраждалого від війни населення України.

Учасниками Програми можуть стати: усі, хто втратив роботу під час війни та планує започаткувати власний бізнес; підприємці (власники мікро-, малого та середнього бізнесу), які хочуть відновити свій бізнес; підприємці (власники мікро-, малого та середнього бізнесу), які мають намір розширювати свій бізнес; внутрішньо переміщені особи.

Кількість місць у кожній групі обмежена. На основі поданих заявок комітет проведе відбір та сформує  групу учасників. Учасники, які виконають практичні завдання, отримають сертифікат. Кількість слухачів тренінгу – 25 осіб.

Завдання тренінгової програми: поглибити знання учасників про те, як розпочати та відновити бізнес в Україні в умовах війни; поінформувати учасників про перспективні сфери підприємницької діяльності та переваги самозайнятості і підприємництва; вдосконалити вміння учасників із розробки бізнес-плану відповідно до вимог державних та міжнародних грантових програм; проконсультувати учасників щодо ведення підприємницької діяльності відповідно до вимог чинного законодавства України в умовах воєнного стану.

Детальніше: очне навчання у місті Ромни – 16-20 травня з 10:00 до 17:00; участь у програмі безкоштовна – організатори відшкодовують/забезпечують логістичну підтримку учасників і харчування; результат вашої роботи – підготовка власного бізнес-плану відповідно до вимог державних і міжнародних грантових програм для підприємців.

Знайдіть усі деталі про програму та реєструйтеся зараз за посиланнямhttps://bit.ly/undp_trainings.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь