Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Голова Сумської ОВА Володимир АРТЮХ здійснив робочу поїздку до прикордонних сіл Білопільської громади

Дата: 23.04.2023 09:58
Кількість переглядів: 153

Фото без описуПід час поїздки Володимир АРТЮХ зустрівся з місцевими аграріями, в ході якого ознайомився з їх потребами, а також обговорив можливості організації та сприяння розвитку аграрного сектору в прифронтовій місцевості під час ведення бойових дій.

Голова військової адміністрації вислухав думки та пропозиції щодо покращення умов роботи працівників агросектору та виробництва продукції. Також ознайомився з основними проблемами, з що турбують аграріїв. Головна проблема – це російський ворог, який не дає можливості повною мірою здійснювати посівну кампанію та постійно наражає на небезпеку людей, які працюють в полі.

Крім цього, було розглянуто питання щодо створення безпечного середовища для населення шляхом мінімізації впливу вибухонебезпечних предметів на життя і діяльність людей, можливості використання сільськогосподарських земель за призначенням та підтримання економічного потенціалу аграрного сектору.

Володимир Артюх запевнив, що вживатиме всіх можливих заходів для покращення, на скільки це можливо, безпекових умов роботи аграріїв та сприятиме розвитку сектору в цілому. Він також наголосив що тільки спільні налагоджені дії та оперативне вирішення проблемних питань між керівництвом області та аграріями нададуть змогу для досягнення поставлених цілей та забезпечення підтримки економіки держави.

 

Окремо було проведено зустріч голови обласної військової адміністрації Володимира АРТЮХА зі старостами прифронтових сіл та селищ Білопільської громади, де були обговорені питання, що стосуються безпеки мешканців прифронтових територій, а також організації роботи забезпечення необхідними ресурсами для відновлення та розвитку інфраструктури цих населених пунктів.

На зустрічі було порушено низку питань, серед яких забезпечення належного рівня безпеки та захисту населення від можливих воєнних загроз, належне функціонування закладів охорони здоров’я та освіти, соціальної сфери, а також вирішення проблемних питань щодо повсякденної життєдіяльності прифронтових населених пунктів.

Також було зроблено акцент на необхідності залучення до співпраці місцевих громад, владних структур, бізнесу та громадських організацій для досягнення поставлених завдань.

Володимир Артюх зазначив, що результати цієї наради стануть підґрунтям для подальшої плідної співпраці між військовою адміністрацією та громадами прифронтових сіл та селищ.

По завершенню зустрічі голова військової обласної адміністрації разом з командиром ОТУ «Суми» Василем ОСИПЧУКОМ вручили голові Білопільської громади та старостам сіл відзнаки Міністерства оборони України «За сприяння Збройним Силам України» та побажали їм сил та витримки, не зупинятися на досягнутому, сімейного благополуччя та нових звершень в ім’я нашої держави.

Джерело: Сумська ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь