A A A K K K
для людей із порушенням зору
Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Повідомлення про проведення громадського обговорення кандидатури старости с.Ганнівка-Вирівська, с.Котенки, с.Смоляниківка Білопільської міської територіальної громади

Дата: 18.04.2023 11:06
Кількість переглядів: 537

Комісія з організації та проведення громадського обговорення кандидатури старости  с.Ганнівка-Вирівська, с.Котенки, с.Смоляниківка Білопільської міської територіальної громади, створена розпорядженням міського голови Білопільської міської ради  № 76-ОД від 11 квітня 202з року, інформує про проведення громадського обговорення кандидатури Дурноп’яна Володимира Івановича на посаду старости с.Ганнівка-Вирівська, с.Котенки, с.Смоляниківка шляхом відвідування членами вказаної комісії місць проживання жителів даних населених пунктів, які є повнолітніми та мають право голосу на виборах і зареєстровані в даних населених пунктах.

Опитування відбудеться 20 та 22 квітня 2023 року на території с.Ганнівка-Вирівська, с.Котенки, с.Смоляниківка з наданням жителям округу заповнити підписні листи-опитування щодо підтримки зазначеної вище кандидатури  на посаду старости.

Докладніше ознайомитися з даними про кандидата (фото та автобіографія) можливо  з  інформаційної листівки, яка виготовлена  Комісією з організації та проведення обговорення кандидатури.

Одночасно повідомляємо, що засідання Комісії з організації та проведення обговорення кандидатури старости с.Ганнівка-Вирівська, с.Котенки, с.Смоляниківка Білопільської міської територіальної громади стосовно підведення підсумків громадського обговорення (наслідки опитування жителів)  відбудеться 20 квітня 2023 року об 11.00 годині та 22 квітня 2023 року 3 09.00 до 14.00 години в приміщенні будинку культури села Ганнівка-Вирівська.

Жителі с.Ганнівка-Вирівська, с.Котенки та с.Смоляниківка, які з певних причин не були опитані, мають право підписати підписні листи під час громадського обговорення кандидатури старости, а саме 22 квітня 2023 року,  у день засідання Комісії з організації та проведення обговорення кандидатури старости.

Ініціатор громадського обговорення – міський голова Юрій Васильович ЗАРКО.

Контактні телефони, за якими можна отримати додаткову інформацію про проведення громадських обговорень (слухань): (05443) 91770.

Комісія з організації та проведення громадського обговорення

Біографічна довідка кандидата

Дурноп'ян Володимир Іванович, народився 01 березня 1970 року в селі Куянівка Білопільського району Сумської області.

У 1977 році вступив до 1 класу Куянівської середньої школи, яку закінчив у 1987 році. Цього року розпочав трудову діяльність на Куянівському цукровому комбінаті.

У 1988-90 рр служба в лавах Радянської армії

Навчався в Сумському сільськогосподарському технікумі (за фахом юрист), який закінчив у 1992 році. Цього року почав працювати на Куянівському цукровому комбінаті юристконсультом та був обраний головою профкому даного підприємства.

Здобув вищу освіту у Сумському аграрному університеті за спеціальністю «економіка та правове забезпечення АПК» спеціалізація «менеджмент організацій»

Із 2002 року працював сільським головою с.Куянівка, обирався дві каденції.

Із 2002 року здобував освіту у Харківському національному економічному університеті ( магістратура) за спеціальністю «економіка»

У 2010 році призначений заступником голови Білопільської районної державної адміністрації, із 2014 року - голова Білопільської районної державної адміністрації. Із 2016 року обраний головою Білопільської районної ради.

Продовжував діяльність в компанії «Кернел» керівником соціальної служби в Сумській області.

Із 2022 року і по сьогоднішній день працює спеціалістом в КУСОР Атинському психоневрологічному інтернаті.

Сімейний стан: одружений, дружина Дурноп'ян Інна Володимирівна, 1973 р.н. працює в територіальному центрі Білопільської міської ради заввідділенням денного стаціонару. Донька Наталія, 1993 р.н.

Домашня адреса: вул. Кайдаша, 14/2, с. Куянівка, Сумський р-н, Сумська обл.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь