Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

14 квітня в Білопіллі відбувся благодійний ярмарок на підтримку Збройних Сил України

Дата: 14.04.2023 10:45
Кількість переглядів: 391

Фото без описуНа благодійному ярмарку продавалися різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби. Дуже важливо всебічно підтримувати наших захисників, адже завдяки їм ми маємо безпеку!

Кожен охочий мав можливість висловити свою громадянську позицію та долучитися до участі у благодійному ярмарку на підтримку Збройних сил України.

Активну участь у проведенні заходу взяли представники Білопільської гімназії №3 (директор Ніна Дегтярьова), Білопільського гуманітарного штабу (керівник Таїсія Іванова), Білопільської молодіжної організації; колективи Центру дитячої та юнацької творчості (директор Наталія Садова), кафе-бару «Транзит» та інші.

Запашну випічку та хліб, різноманітні смаколики приготували Наталія Гончарова, Ольга Садова, Марія Дядюшка, Любов Калініченко, Олена Сазонова, Галина Попова, Ірина Дудкіна, родина Міллєрів, Людмила Калиновська; м’які іграшки – Олена Годованець. Чільне місце знайшов і модний одяг від приватної підприємниці Тетяни Ястрєбової та косметика - від Ольги Дудченко.

Під час заходу панувала тепла патріотично налаштована атмосфера, поєднана з музичними номерами від аматорів сцени Білопільської громади Тетяни Сумарокової, Давида та Валентини Сауленків, Івана Дудкіна та інших.

Під час благодійного ярмарку, 14 квітня у Білопіллі, було зібрано 28 160 гривень. Щира подяка всім і кожному особисто, хто долучився до цього заходу.

Кошти, зібрані під час проведення будуть передані захисникам, які віддано і мужньо захищають нашу свободу.

Наша сила – у нашому прагненні бути корисними своїй армії та Україні! 
Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь