Офіційна сторінка Білопільської міської ради
Сумська область

Засідала ініціативна група: Список учасників сформовано, "Проект Положення" затверджено.

Дата: 13.04.2023 15:11
Кількість переглядів: 413

Фото без описуНа черговому засіданні ініціативної групи для формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Білопільської міської ради було остаточно затверджено список кандидатів до складу молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах та прийнято проект положення Молодіжної ради при Виконавчому комітеті Білопільської міської ради.

Засідання відбулось 7 квітня 2023 року, на якому було заплановано розглянути три питання. Зокрема:

  1. Про список кандидатів до складу молодіжної ради, які братимуть участь в установчих зборах та список представників інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах, із зазначенням підстави для відмови.
  2. Про обрання уповноважених представників ініціативної групи, які відкриватимуть установчі збори.
  3. Про проект положення Молодіжної ради при Виконавчому комітеті Білопільської міської ради.

Заслухавши інформації Максима БОНДАРЕНКА та Дар’ї ДЕГТЯР одноголосно було затверджено наступний список кандидатів, допущених до участі в установчих зборах: Акименко Наталія Володимирівна, Бондаренко Максим Олександрович, Влізько Софія Юріївна, Дегтяр Дар’я Ігорівна, Дудкін Іван Максимович, Катрич Мілана Сергіївна, Куриленко Богдан Григорович, Курмаз Ярослав Владиславович, Пересадько Юлія Олександрівна, Рогалевич Дарина Олександрівна, Титаренко Олександр Володимирович, Ярута Дар’я Сергіївна (За – 6, Проти – 0, Утримались – 0).

Крім того, Бондаренка Максима було обрано уповноваженим представником ініціативної групи, який відкриватиме установчі збори.

Також на засіданні було розглянуто і затверджено Проект положення Молодіжної ради при Виконавчому комітеті Білопільської міської ради, за основу якого було взято Типове положення запропоноване постановою Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 р. №1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні ради» (зі змінами), та змінити процедуру добору членів Молодіжної ради в ньому (За – 6, Проти – 0, Утримались – 0).

З Протоколом засідання та Проект положення Молодіжної ради при Виконавчому комітеті Білопільської міської ради можна ознайомитись за посиланням: Протокол №3 Засідання ініціативної групи для формування складу молодіжної ради при виконавчому комітеті Білопільської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь